A nech pri človeku, ktorý ho má rád začne mať rád aj on samého seba a nech sa učí z jeho lásky mať sa rád A nech žije nový život, pomaly zabúda na zlé...
ja verím aj neverím zároveň... moje citové "ja" verí a snaží sa veriť vždy a mnohým ale moje rozumové "ja" neverí ani za frasa, lebo vie, že vždy keď niekomu uverí tak sa sklame... takže mám v sebe zakaždým riadny mišung
Mňa od škôlky brali ako mierne ťuknutú, ale nikdy som nebola šikanovaná, odstrkovaná, nič...Patrím do kolektívu ako tá pošahaná, ale nijako tým netrpím
@Nightillusion ako by si mi do duse prehovorila!!!! toto vsetko co popisujes som si prezil a dodnes to na mne zanechalo naseldky .... za divneho ma povazovali zhruba od druheho rocnika na zakladnej a tiahlo sa to somou cez zakladnu a strednu skolu... kde to ze som iny ako ostatni som dostaval pravidelne aj pocitit ale nemozem tu hovorit az o nejakej sikane ale skor o psychyckom trizneni.. dalsi fakt ktory prispel k mjim psychologickym blokom je to ze otec casto pil teda ani v kruhu domova som nenasiel pokoj... proste 24/7 stress strach obavy... v poslenej dobe sa snazim zliepat si svoj zivot zas dokopy ale niektore casti su uplne stratpene a stopy po crepoch stavaju stale .... proste neprajem nikomu aby si prezil to co ja.. je to fakt svinstvo a zanechalo to vo mne hlboke stopy ktore nerozdycham....
to mi mame v triede taku spoluzacku ktora kradne...6 rokov jej davame sancu ale i tak kradne a robi sa akoby sa nic nestalo...no ale keby islo o mna, ja by som im povedala, co si myslim a povedala by som im, ze oni su nuly a ze sa nech najprv kuknu na seba az potom na mna....potom by im to dopalilo...aa ak nie, tak si ich nevsimam a vlastne ich to prestane bavit
myslím, že veriť sa úplne na 100 % ani nedá...pretože nikto nie je dokonalý a sama som sa poučila...ale teraz k otázke...myslím, že je to normálne ak po takom živote neverí, tiež by som bola dosť opatrná a podozrievavá
@dhampir no...ku mne od škôlky....a môj otec tiež pije...aj ten prvý ...aj ten nevlastný...až tieto posledné dva roky sa snažím ..byť uvolnená...byť šťastná...ono sa to aj darí, ale potom príde niečo, Čím si to sama zase kazím...možno som až moc v minulosti zahĺbená...vo svojej vlastnej minulosti...
@nightillusion len ten kto pozna vlastnu minulost sa moze pohnut vpred!! mozno ten moj osud bol aj na nieco dobry ked tak nad tym z odstupom casu zamyslim... vlastne ja som mal byt grazel ale niesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov