Pripadáte si neviditeľný? Vadí vám to alebo ste skôr spokojný že vás nik nerieši , nik nepotrebuje ? Alebo to chcete zmeniť? prípadne či ste sa zmenili a ako? - ja som si vždy pripadala neviditeľná, nikto ma nevnímal a každý sa bavil s inými ľudmi radš
ale tiež sa cítim "neviditeľný" a myslím že to tak aj je... no pravdou je že sa utiekam k samote, a ke´d netúžim po pozornosti všetci ma riešia, to mi vadí tiež.
@poke koli čomu ťa rieša ? vieš poviem ti to tak áno možu človeku ublížiť slovami ale len ak im to dovolíš, mne neublíži ak mi niekto koho nepoznám povie že som pi** , ublíži mi ak by mi to povie kamarát/ka
ono myslím že zakladateľ diskusie nemal na mysli neviditeľný vtom zmysle že vás ohovaráju a pod. asi ste nezažili že ste boli pre každého menej než vzduch, že vás nikto nerešpektoval, že vás nevníma, a že vás nevedel pochopiť.. je to strašné, a najviac keď sú to práve tí kamaráti pre ktorých ste maximálnym nič, prosto vas nechajú a nezaujímajú sa o vas.
Mám radšej samotu.. je to pre mňa lepšie... Ja sa snazím aby som bola pre všetkých ,,neviditelná" ale nedarí sa mi to... lebo všetko, všetci môj život riešia a lezie mi to na nervy...
viem aké to je byť na oboch stranách.. aj byť neviditeľný aj byť najviac premielana osoba... a inak som rada v spolocnosti, ale niekedy proste vyhladavam samotu, kde sa mozem schovat pred vsetkymi. mam rada opustene miesta, kam nik nechodi
Tiež som väčšinu času neviditeľný, či už niekde na verejnosti - šedá myš, po ktorej ani pes neštekne alebo v škole. Pre spolužiakov som viditeľný, len keď niečo potrebujú, inak ma majú v..., okrem pár výnimiek. Občas mi to vyhovuje - samota je niekedy fajn, ale často mi to aj prekáža, najmä u dievčat, keďže si ma nevšímajú.
Všetci si ma berú do huby a ohovárajú ma aj ľudia, ktorých som videla raz za źivot a neviem ich mená Ale mám svoju partiu a kamarátov, čo sú vlastne väčšinou ľudia, ktorých poznám osobne A tých, ktorých nie, tí ma ohovárajú Takže.... Byť tak neviditeľná
@dandybrendy vieš ja som taký človek čo miluje zmeny, proste každej novej sa poteší,aj ked je zlá-v tom som dosť optimista- napr.aj keby sa mi mali rodičia rozvádzať nedostanem s toho depresiu čakám na niečo nové zaujímavé, aké to bude. A preto po tej dlhej samote som strašne štastná že si ma ľudia všímajú a to nehovorím o tom že by ma všetci ohovárali, proste sa snažím s každým byť za dobre a rozprávať sa s nimi, aby ma apson na tej ulici pozdravili @poke povedal si to presne tak ako som to myslela, niektorý ľudia to berú že keď si ,,viditeľný,, tak ťa len ohovárajú, ale ja myslím to že nie si len v úzadí......ale máš viac kamarátov (pozor nemyslím priatelov) myslím tým nových ľudí čo spoznáš a tak.....a nie si len vzduch ktorý si nik nevšimne že okolo neho preletel
@kail91 to s tými dievčatami ja mám to isté len u chalanov, vždy sa niekto pristavil pri kamoške a ja som bola len tá druhá, v podstate aj teraz by to tak bolo ale neni to až tak zlé ako doteraz, odrazu prehovoria aj na mňa,a je to fajn pocit nebiť len tá druhá -ani neviem ako sa to stalo-
@zuza88851 zuzi len ja som nemyslela neviiteľnosť akože ťa každý len ohovára bla bla, ale to že si nikto nepomyslí na teba, že si ako vzduch, a ako keby každý odchádzal,viditeľná možeš byť aj v dobrom- keď sa s tebou každý pustí do reči, usmeje sa na teba a tak je to proste pekný pocit, aj ja všetkých zravím a usmievam sa keď prechádzam okolo
@qossyend , fakt? mať tak tvoju psychiku... ja som zas nervózna zo všetkého a rozmýšľam len nad tým najhorším, čo sa môže stať, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že je niekedy lepšie, keď čakáš najväčší horor, pretože ak to je v pohode, si príjemne prekvapená
@dandybrendy Tak som aj ja premýšlala ale ani neviem proste snažím sa byť optimista ale to neznamená že nebývam neskor sklamaná len sa snažím všetko brať s tej lepšej stránky proste si myslím že všetko zlé je na niečo dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale tiež sa cítim "neviditeľný" a myslím že to tak aj je... no pravdou je že sa utiekam k samote, a ke´d netúžim po pozornosti všetci ma riešia, to mi vadí tiež.
alebo chcete, aby vas kazdy za chrbtom riesil a ohovaral?
@qossyend momentálne je to v pohode
ale ze nie som neviditelna neznamena, ze ma niekto potrebuje
@zuza88851 zuzi len ja som nemyslela neviiteľnosť akože ťa každý len ohovára bla bla, ale to že si nikto nepomyslí na teba, že si ako vzduch, a ako keby každý odchádzal,viditeľná možeš byť aj v dobrom- keď sa s tebou každý pustí do reči, usmeje sa na teba a tak je to proste pekný pocit, aj ja všetkých zravím a usmievam sa keď prechádzam okolo