je to trosku komplikovane...pacil sa mi jeden chalan...je to moj spoluziak a teraz sme len dobry kamarati...no teraz.. boli sme s partiou vonku a ja aj on sme mali psy...a on na toho mojho zacal nadawat ze jaky je to debyl a taak...a on dobre wie ze ja so
O moj boze....mas 13...uz by som cakala, ze troska budes rozumnejsia, ale aby si bola oduta kvoli takejto hovadine? dieva precitala si to po sebe? ved je to uplne detinske, a ten chalan je uplny magor tiez....radsej sa k tomu nevyjadrujem
ja nevim..ja ta chapem...bo aj ja som hakliva na mojho psika..aale ne dlho...proste svojho chlapca mam tez rada aa vem ze ho nazyva debilom len aby ma nastval(asi sa mu paci,ked sa hnevam)...neviem...skus mu povedat ze ta to dorazilo...aa ze dokazes zabudnut ae presne vem co to je ked ti nekto douraza psa
diki ale to je tak ze ja som mu powedala svoj naazor a on sa mi ospravedlnil...ja sa s nim proste nebawim...mam jedineho hawa a aj to mi ho niekto nepochvali...praveze naopak...
Mala by si sa odrazit...bav sa s nim..musis brat veci take ake su, dolezite je, ze TY svojho havka lubis... a ak je ten chalan normalny, tak sa to uz nezopakuje..ak ano, tak neni o com...
sorry ale toto je podla mna uplna somarina ale tak každy ma wlastne problemy ale ak ste ozaj dobri kamoši ako pišeš tak sa na taku blbost nedokažš urazit na to aby ste sa spolu prestali bawiť to ste potom asi kamošmi nikdy neboli
ahojky akorat som zase po dlhom case prisla na birdz a prawe citam co som tu kedysi pisala ako ja uz ani newem ze sa wolaco take stalo wobec sa nehcapem ze som to sem vobec niekedy pisala sak to su take detske howadiny ale pochopte...mala som 13 to som bola detíííčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1) Odpusti tomu chalanovi.
2) Kolko ma preboha rokov, ked nadava na psa??????? :/
3) Po prvykrat suhlasim s ostatnymi, ze je nezmyselne sa hnevat za takuto blbost.
uz som mu odpustila a teraz sme zase dobry kamosi