takze..ide o to ze sa mi nekonecen paci chalan z vedlajsej triedy..o 2 roky starsi.. kazda holka po nom salie, pretoze on je fakt vynimocny..nie je ani namachrovany typek ani nic take..je velmi mily a vtipny..vie poradit ..
hlavne by to malo byt tak, ze raz napise prvy on a raz ty... a nie tak ze on napise raz a ty desat krat... on moze aj pat krat prvy takto som raz ja jedneho odstrasila a onudila ze som mu kazdy den vypisovala smsky ked som mala 18
buď sama sebou, hovor mu o tvojich koníčkoch, zivotných postojoch, čo sa ti páči, co ta baví a co nie. keď necháš v sebe plynúť negatívne myšlienky, tak nad tebou zvíťazia a možno prídeš o muza, ktorý by ťa spravil šťastnou na celý zivot.
pomaly a postupne postupovat.nie rychlo a zbesilo.ja som tiez odstrasila takeho zlateho chalana,jednoducho uzasny bol.klapalo to a potom mi treslo v gebuli a bol koniec.uzasne sme si rozumeli.
nevies ako na tom si?daj tomu priestor dost casu ale nie moc a potom sa z toho aj nieco vykluje len sa netreba strasne snazit.treba tomu nechat volny priebeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nevies ako na tom si?daj tomu priestor dost casu ale nie moc a potom sa z toho aj nieco vykluje len sa netreba strasne snazit.treba tomu nechat volny priebeh