noo tak..ja vazne neviem ci ma chce sme kamosi ale zas nechodime spolu von ani nic ale ved to viete..heh ale tak mi napisal ze ma ma moc rad...mohla by byt s toho laska?! ja vazne neviem ale ale ako dokaz to podla mna nestaci ze mi napise "mam ta moc rad"
A ty ho chceš alebo on ti vyznal davnejšie lasku? Mnoo mam ta moc rad to nie je určite vyznanie lasky mozno tak priatelstvaaa... Ci z toho moze byt viac? Noo posnaz sa ak ho chces a hej
no neviem davnejšie by som povedala že nie.. a prišlo mi to strašne čudné že mi to frajer dlho nevedel povedať teda to že ma aspon lubi stále len mam ťa moc moc rad a ked som to hovorila kamošovi povedal že moc rád môže mať aj klobasu no neviem už ako dlho ale až neskôr povedal lubim ťa ale aký je tvoj prípad neviem lebo my sme spolu už vtedy chodili
hmm takže máme tu otázku NEVIEM ČI MA CHCE....ehm teraz ti dám otázku ja : MY, ŽIJÚCI ĽUDIA ĎALEKO OD TEBA A TVOJHO OBAJVU...MY VYZERÁME, ŽE S TVOJÍM SPOMÍNANÝM OBJAVOM SPÁVAME , ABY NÁM POVEDAL, ČI ŤA CHCE???? nebuď smiešna a uži si leto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to mi hovoria aj kamaratky
a určite laska z toho nebude
sice tvoj pripad je iny možno
ale hovorím len z vlastnej skusenosti
nie? narob chute :p