mam taky problem, viem mala by som si to riesit so svojim chalanom nie s vami a hlavne sa s nim porozpravat, ale potrebujem sa vyrozpravat...kedze momentalne nemam komu
boze holka .. presne to poznam .. len nespraw hlupost ako ja a nepowol len aby ste boli spolu .. neplac, proste mu powedz ze sa na to este necitis a musi pockat .; ak ta fakt lubi tak to pochopi .. a ak nee tak za to nestoji .. weem ze tebe to tak nepripada ale je to tak .. ja som na to wsak prisla neskoro .. dolezita si ty .. nee len on .. na to nezabudni !!
5...vsak ale K SA NATO NECITIS TAK TO NEROB AK TA MA NAOZAJ RAD TAK BUDE KROTIT SVOJE SEXUALNE POTREBY A VYDRZI AJ ROK ..proste kym budes pripravena...ak je to len nejaky ony co ta zmotava ze ta celen precahnut tak jeb na nho je to tvoj prvy chalan..tak ta chapem zalaskovana si ...ale postupne prides na to jaki su chlapi prefikani jake su svine....
Ak sa ti to zdá priskoro, tak mu nedaj. Nerob nič, čo sama nechceš. A pokojne mu vyhoď na oči, že ak by sa niečo posralo, tak tehotná zostaneš ty a nie on, takže je na tebe, či to budete robiť s kondómom alebo bez neho. Ak ťa pre toto nechá, tak je to len nadržaný magor, čo chce ukojiť svoje túžby. Takého predsa nechceš :/
@8 hmm idem o to ze on neni taky, len on o mna hmm "bojoval" asi 1 rok pokial sama som si neuvedomila ze ho lubim..ale je to cele dake divne sak ja sa s nim este porozpravam
@10 nie len neces kocikovat....hm...vies holka ak ta ma ten chalan naozaj rad bude ta chapat a respektoat...bude chciet aby ste sa citili obidvaja dobre...
necme byt hnusna neznam ho ale podla toho co o nom pises mam pocit ze chlapec vie co robi a a len ta pjekne zmotava a ma svoj ciel.....z 8 chalanov s ktorymi som chidla len 2ja stali zato.....a vela krat sa stalo ze aj po rozhode so msa dozvrdedela co boli ti chalani zac
@nemenovana Každopádne by som ti odporúčala ešte počkať. Podľa toho či na teba bude ďalej tlačiť alebo sa ukludní zistíš, aký v skutočnosti je a či máš oňho ešte záujem
sak je moj prvy chalan, ale viem co je toto zmotavanie-zazila som aj ja hoci sme spolu nechodili uz kolkokrat..proste ja som dlho cakala, pokial som ho spoznala, takeho cloveka-s nikym pred nim som sa ani nebozkavala, a on si to ceni..proste vsetko som si nechavala len pre jedneho, ale teraz je to v riti..
tak keds i sa tak setrila tka sa neunahli a nerob nic co neces..ak ta lubi bude ta respektovat ak nie je to len dalsi debil....inak velm izajimava kniha zalozena na faktoch a listoch od dievcat v adolescentom veku... nieje to roman nic take proste je tam vysvetlovane co je laska jak sa vyvyjaju citove a sexualne potreby u dievcat a jchalanov ..rozobrate rozne vztahy dokoinca aj uchylnosti a tka zajimava kniha ...voal sa to umenie milovat _michalina wislocka...
@nemenovana Vidím, že si rozumná baba a zvládneš to aj bez našich rád a pripomienok. Sama najlepšie vieš, či to s tebou chalan myslí úprimne alebo ťa chce len na sex. Rozhodni sa bez nátlaku a bude to najlepšie rozhodnutie, aké sprvíš
@27 tak ja sa zato nehanbimm ale on ocividne hej-ale to asi dost chalanov a nehanbim sa ani za to ze som sa prvykrat bozkavala skoro az v 17..kaslem na to
dvolezite je to co citi moje srdiecko, ale aj tak mu dakujem-naucil ma co je laska a aj to ako boli
pokial je panic sex bez ochrany ani nahodou alebo skor sex bez antikoncepcie ved tu si mozes vybavit....proste neverim ze by prvy krat tomu chalanovi islo tak ze by sa vedel ovladnut takych je malo...ps:a s tym sexom on ma 19 a ty 17 a cas uz by aj bol ale ide aj oto ako moc mu doverujes atd.
no j otaka som aj ja bola...lasska boal pre man nieco neskutocne carovne...len skoda je to ze baby to bereme inak jak chalani.... a ver tomu ze mlady chalan ktory nemal jeste sex..s tym vztah dlho nevydrzi.pretoze chlap sa potrebuje vyburit a az potom..je pripraveny na vztah necem byt zla ale toto je fakt pravda...chalp ce skusat a bude ho lakat sex aj z iniou zeniu bude to chciet skusit....--prva laska je krasna ..mas svoj svet svoje sny ale velakrat to skonci tak ze sa aj najviac sklames
@36 lenze on je v laske jak baba to on mi vysvetlil ako to chodi on je a bol zalubeny po usi..len je to v tom problem ze je nadrzany, ale tak presijeme dako on pochopi a ja budem zase raz stastna, zajtra sa s nim porozpravam o tom
to on ti vysvetlil? tak to ta zmotava si myslim...ak si nato sama prisla podla jeho spravan ia a vse ale toto mi pripada jak tipicka zmotavka..si mila taka naivna ach j ak je nadrzany tak sa spravy aj sam ked top do terza vydrzal a pocka na teba bude ta respektovat...no musis uvazit sama co chces o co ti ide..len aby si sa moc nesklamala..musis to brT TAK ZE AK NAHODOU TENTO VZTAH NEVYNDE PRIFDE DALSI CHALAN ESTE LEPSI ale drzi mpalce nech sa ti dary nech si stastna
tak pokial sa na to necitis tak s nim nespi ak ta lubi tak pocka a co sa kondomu tyka tak to je to iste ak ta lubi tak to prezije aj s kondomom a pokial ani v jednom nechce ustupit tak potom by si ho mozno radsej mala nechat moj nazor
baba to ma urobit,kedy citi,ze to ma urobit....Podla toho napisaneho je to fakt riadny k.kot sebecky.sorac...Mysli len na svoje pohodlie a o svoje uspokojenie.ale co ty??ked bude furt do teba vrrtat,vyser sa nanho
podla mna je to nadrzanec.aj ja mam chalana a este sme nemali spolu nic.sme spolu sice len mesiac a pol.ale aj tak.povedal ze nebude nic kym to ja nechcem.keby ta mal vazne rad tak by to chapal.nepovol, lebo on to chce.urob to ak to tak sama chces.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
sme spolu 3 mesiace..proste mi to pride take ze hrr
Musi si uvedomit, ze to pre teba vela znamena. A proste ked odmieta respektovat a tlaci tak je debil.
No a co ked mas 17 a este sa nato necitis, nie je natom nic zle. Chalan riesi blbosti,ked sa potrebuje konence vypustit a talci ta do toho.
Ak nepochopi,nestoji zato...
dvolezite je to co citi moje srdiecko, ale aj tak mu dakujem-naucil ma co je laska a aj to ako boli
ale v kazdom pripade dakujem
koniec temy