Pred asi mesiacom som ti to pekne pokazil u jednej kamaratky lebo som mal trocha depresie a ona bola jediny clovek na ktoru to vsetko doliehalo. A ked uz ma presli a uvedomil som si co som vlastne spravil. Ako som jej strasne ublizil. Snazil som sa to nap
uhm sice neviem co si jej povedal, ale myslim, ze keby nechcela, tak sa s tebou nemusi bavit vobec, ale ocividne jej na tebe zalezi ked aj napriek tomu, ze sice nerobi veci co robievala pred tym, chce byt v tvojej blizkosti. Myslim, ze to je len otazka casu. Dovera sa da strasne lahko podlomit a tazko dostat spat, ale nie je to nemozne. Proste sa snaz teraz byt ty pre nu ak to bude mozne. Raz sa to musi posunut.
@n0win0u ale chlapec ma scasti i pravdu.. teda minimalne co sa @hov ädo a týka
ad @marosko81 ty sam vies co si spachal, co si povedal, co si vykonal a preco sa to zomlelo.
chces pocut ano moze to byt dobre ci nie nebude?
zalezi od toho co si spravil, ale ked si jej narozpraval veci, po ktorych ti povedala, ze na ne nezabudne, tak to asi nic prijemne a mile nebolo a teda si nemyslim, ze ti bude este niekedy doverovat. mozno, ale skor nie.
dovera je nieco, co si treba zasluzit a co sa straca velmi lahko o to tazsie je vsak ziskat ju po strateni.. zvacsa je to az nemozne..
ááááá chcel som napísať niečo slušné a duchaplné... ale tá posledná veta mi nasadila chrobáka do hlavy... čo ak to nebude tak slušné a duchaplné, teda aspoň pre našeho autora témy...
@mrnesmely ako inak že žena a električka..fakt nápadíté..
no a k veci.prv-krásne kamarátstvo,také som vždy chcela mať a že si to pokašľal..no to si fakt somár.
a ako to napraviť?ta ja neviem skús sa s ňou porozprávať znova,ale..no lepšie by bolo keby sme vedeli čo si jej nakecal...ale to kamarátsvo už asi nikdy také nebude..teda nie že nikdy,záleží od nej,ale ja sama by som sa cítila divne,takže ...ale fakt záleží od nej...teraz už veľa kecám..
Je prirodzene, ked uz ste boli taki dobri kamarati, ze to bude inklinovat k povodnemu vztahu a ze sa vase priatelstvo zregeneruje.
Ale este vzdy do toho moze zasiahnut vonkajsia okolnost (najde si ineho doverneho cloveka, ktory ten priestor zaplni ) a potom si mozes ist pyskat.....
Jednoducho to ukaze cele az cas. Ale zaplnit priestor, ktory bol v jej srdci vyhradeny pre teba nie je zas az take jednoduche Sancu mas, len to v afekte nepokasli este viac.
hmm..podla mna uz len to,ze ti dala sancu a nadalej sa s tebou rozprava je dobrym znakom toho,ze jej na tebe zalezi a nechce vase priatelstvo len tak hodit za hlavu...NO musis trosku chapat aj ty ju...nejaky ten cas potrva,kym sa ako sa hovori,,zahoja vsetky rany,,...ak budes trpezlivy a ona uvidi,ze si fajn,ziskas si doveru naspat...no hlavne musis aj ty sam nad sebou popremyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ad @marosko81 ty sam vies co si spachal, co si povedal, co si vykonal a preco sa to zomlelo.
chces pocut ano moze to byt dobre ci nie nebude?
zalezi od toho co si spravil, ale ked si jej narozpraval veci, po ktorych ti povedala, ze na ne nezabudne, tak to asi nic prijemne a mile nebolo a teda si nemyslim, ze ti bude este niekedy doverovat. mozno, ale skor nie.
dovera je nieco, co si treba zasluzit a co sa straca velmi lahko o to tazsie je vsak ziskat ju po strateni.. zvacsa je to az nemozne..
Tak sem napíšem iba niečo...:
--------------------------------------------------------------------------------------------
Máš depresie a rozhádaš si všetko okolo? Hoď si mašľu! Bude o jednoho debila manej...
(slovo "debil" som použil schválne, rovnako ako autor témy, čo už, ja som hovädo, on je... )
no a k veci.prv-krásne kamarátstvo,také som vždy chcela mať a že si to pokašľal..no to si fakt somár.
a ako to napraviť?ta ja neviem skús sa s ňou porozprávať znova,ale..no lepšie by bolo keby sme vedeli čo si jej nakecal...ale to kamarátsvo už asi nikdy také nebude..teda nie že nikdy,záleží od nej,ale ja sama by som sa cítila divne,takže ...ale fakt záleží od nej...teraz už veľa kecám..
Je prirodzene, ked uz ste boli taki dobri kamarati, ze to bude inklinovat k povodnemu vztahu a ze sa vase priatelstvo zregeneruje.
Ale este vzdy do toho moze zasiahnut vonkajsia okolnost (najde si ineho doverneho cloveka, ktory ten priestor zaplni ) a potom si mozes ist pyskat.....
Jednoducho to ukaze cele az cas. Ale zaplnit priestor, ktory bol v jej srdci vyhradeny pre teba nie je zas az take jednoduche Sancu mas, len to v afekte nepokasli este viac.