Mam 16 a stale si neviem najst niakeho chalana ktory by ma lubil ako nikoho na svete uz som mala chalanov ale vždy ma sklamaly neviem co stym poradte uz som zufala zas sa nebojte niesom ohava prave naopak tak ja nevie........poradte
suhlasim s Hypofokortexorom. Podla mna by si este len mala prezivat prve lasky, a nie lamentovat nad tym, ze nemozes najst toho praveho, na to bude dost casu, ked budes v mojom veku
Jaaaaaj kym sa vydas este ta sklame tooolko chalanov (alebo ty ich)...Inak v 16tich je mala sanca ze by si nasla niekoho s kym vydrzis do konca zivota tak naco ho tak veeeelmi hladat...pockaj par rokov kym sa nenajdete navzajom..tak sami od seba...
Skor ide o to ze z akej "sfery" si chalanov vyberas, ak si vyberas typkov ktory behaju po baroch a akciach, tak tam si niekoho staleho a tak trosku rozumnejsie uvazujuceho tazko najdes.... musis to nechat na osud, najvacsie stastie prichadza ked ho najmenej ocakavas, a najviac si ho prajes
16 nie je vek, kedy musis mat surne chalana, ktory ta bude bezhranicne lubit, uzivaj si take tie detske lask, lebo s tymi vacsimi je tolko problemov...
Všetci ma tu predbehli. Súhlasím so všetkými. Máš 16! Všetko ešte len teraz začína. Hľadať pravú lásku v tomto veku je tak trochu hlúposť. Ako povedal Hypofokortexor, uži si slobodu! Dlhodobého vzťahu si potom užiješ až až. Ale tú slobodu máš len teraz. Tak prečo o ňu prísť?
ono to pride, si este moc mlada, ved ja mam 17 a tiez som toho este az tak veeeeeela nezazila co sa tyka lasky a ja si radsej pockam na niekoho, skym budem dlhsie, nie len 2-3 mesiace a pak bum baaaaac aloha dievca ..vies, to nie je o tom, byt zalubena co najskor ale o tom, byt zalubena do toho praveho ,,,drzim paluchy, nech sa ti to podarii, ale ked piises, ze si hezka holka, tak nemas s tym isto problemy tak awoooojj
nehladaj ale cakaj.ono to pride.zameraj sa na stastie druhych tak ti bude cas rychlejsie plynut a ked pride rad na teba bude to prirodzene krasnejsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nerob nic nehladaj, uzi si slobodu, mas casu dost, on pride aj sam uvidis,
na skutocnu, hlboku a vrucnu lasku mas este cas. urcite ano.