Takže mne sa už 6 mesiacov páči jeden chalan...A myslím že sme dobrý kamoši..Ale ja som k nemu začala cítít viac a on asi ku mne tiež. Zo začiatku som chcela, aby to išlo velmi rýchlo.Lenže terraz on sa snaží a ja teraz ,,cúvam" da sa povedať....A ešte sa aj hambíme spolu rozprávať co mám robit.Ako sa zbavit trémny pred ním ...(Inak som dosť ukecaná , ale nie pred ním
klud dychaj. je to len chalan ked sa ti paci a citis k nemu nieco tak kde je problem? nebooj see .. odvaz see.. asi si nemala este vazny vztah.. pridu skusenosti casom..
@adaadisallaares to máš pravdu vážny vztah som ešte nemala--iba také obyčajne ale toto je uplne iné ako s tými pred tým .Síce ich nebolo vela ale skusenosti potrebujem
@pubertslatinocelny ja som vas chlapov nechceela uraziit ale proste som to tak myslela, ze urcite je to mlady chalan a ma si s nim co povedat, tak nech nestresuje zbytocne.
@sarah1 ked si nemala vazny vztah a s nim chces mat? mozno toho sa tak bojis. preto nedokazes zo seba nic suvisle dostat. a mozno ho len viac mas rada ako tych ostatnych netreba sa baat.. ked ste si rozumeli ako kamarati, tak urcite si budete rozumiet v pripade vztahu
@sarah1 no nečítal som tu všetky komenty ale v poslednom období rozmýšľam, teda vlastne prichádzam na to, že akonáhle sa do vzťahu dvoch ľudí pripletú city či láska ako to nazvať, tak to už ide dolu vodou kompletne... začínam sa nazdávať, že láska a vzťah je niečo ako povinnosť... nepríjemné
To nepôjde samo len tak Musíš sa dostať do situácie kedy ti nebude trapne a nebudeš sa hambiť rozprávať. Dá sa to vyriešiť alkoholom, nie každý to tak rieši, ale niektorí zvolia lahšiu cestu.
Keď ste dobrí kamoši tak sa musíte aj rozprávať o niečom, či len cez sms?
Vážnejších vzťahov sa neboj, je to, to najkrajšie čo môže byť, síce na konci je vždy smútok a plač ale ako je známe všetko sa končí. Ale na to teraz netreba myslieť, ak to nepokazíš máš to pred sebou a nie za sebou... držím palce
Hod do seba zo dva zo tri a jazykova bariera je fuc teda ak uz mas pravo pit nieze ta tie dva zlomia bo uz som videl aj take herecky co si dali dva konaky a vyseli do rana zo zabradlia... xixi
Je nepisanym pravidlom ze alkohol pomaha prekonat jazykovu barieru.Clovek sa citi uvolnenejsie...u inych ludi zase zabera hudba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A k problému.. Tak na problém si si odpovedala aj sama, treba nebyť ticho a rozprávať o všetkom..
nasleduj instikt
len si treba pohnut, tu neplati ze nikdy nie je neskoro...treba konat
Keď ste dobrí kamoši tak sa musíte aj rozprávať o niečom, či len cez sms?
Vážnejších vzťahov sa neboj, je to, to najkrajšie čo môže byť, síce na konci je vždy smútok a plač ale ako je známe všetko sa končí. Ale na to teraz netreba myslieť, ak to nepokazíš máš to pred sebou a nie za sebou... držím palce
Je nepisanym pravidlom ze alkohol pomaha prekonat jazykovu barieru.Clovek sa citi uvolnenejsie...u inych ludi zase zabera hudba