Ahojte som tu nová ale rada by som sa podelila s mojim problémom...na nete som spoznala jedneho užastneho mileho chalana zo začiatku sme si písali na nete a začali sme si volať a písať sms velmi dobre sme si rozumeli až jedneho dna mi povedal že ma musi v
Mozno ze naozaj nema cas... ked ti teda nezdviha telefon, tak mu nevolaj... neodpisuje na sms, tak mu napis ze ekd bude mat cas nech sa ozve... jednoducho to nechaj tak i ked to asi bud etazke auvidis, co z toho vzide...
Ty brďo, ty máš 24 rokov? Keď som si čítala tvoj prestrašný strašný príbeh, tak som si myslela, že to píše nejaká 13 pubertiačka, vážne. Si strašné decko, podľa toho čo čítam, keby si to aspoň dospelejšie napísala, ale aj tá interpretácia bola soplavá. Mala by si mať už iné problémy a on je tiež ešte hlúpy keď sa chvastá s inými babami, to dospelý ľudia fakt nerobia. Sorry ale týmto si ma dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov