Som stratený prípad neviem sa nikam zaradiť, veci ktoré sú normálnema nebavia. Mám v sebe nutkanie stále robiť niečo zlé a nekalé, nedokážem žiť normálny život, mam nutkavu potrebu robiť niečo zakázané alebo zlé, v ničom nevynikám, v škole mám zlé známky(maturujem) niesom ani vhodná adeptka na univerzitu, ale nechcem ani robiť za štyri ečka na hodinu. Nič sa mi nechce a na všetko nadávam, opovrhujem spoločnosťou a všetkými. Ale neviem čo mám robiť. Rodičia mi stále nadávajú za niečo, nemám ani priatela a asi si ani nikoho nenájdem lebo na každom nájdem niečo zlé a nikto mi nieje dosť dobrý. Čo mám rada sú peniaze a najradšej by som si žila sama na opustenom ostrove vo vile a nič nerobila.
joooj 4 eura na hodinu to by bol kralovsky plat si uvedom ze aj 2,30 ci kolko mozes mat min. mzdu ale inak som na tom podobne aj ked nemam prehnane naroky ako ty ale tiez sa neviem zaradit do tohoto systemu a je podla mna uplne zly ale aj tak vacsina ludi sa do neho vie zaradit ako tak a ja vobec
ty si presne taky isty pripad jak ja..
jedina vec ktoru možem robiť je vysmiať sa tomu životu lebo aj tak nič nema zmysel...
občas pomôže sa solídne nasrať nad tým že piču robím... aspoň nejakú emóciu prežiť aby som vedel že stale žijem... potom si predstavovať nereálne veci .. občas strašné, temné ... hlavne v noci... veď ten strach je zábavný pocit a po nejakom tom týraní príde na rad akoby sama od seba výborná nálada akú mám aj teraz.. možno mi pomohla aj tá extra dávka kofeínu ktorú som si dal..
ten pocit že nič nemá zmysel mi dava pocit moci ale aj beznadeje zaroveň...
paraziti... Nebudem pracovat za dobry plat, chcem robit zle veci a nemaju ma radi. By som ti jebol do ruky lopatu a rob. Dopice s vami, len rodicov vyciciavat a ocakavas, ze ta budu mat radi? Uvedom si, ze keby to vsetci robili, tak by si bola s holou a zobrala pracu aj za minimalku. Opusteny ostrov a vila, tebe nacisto jebe.
hmm,tiež sa zamýšľam nad tým, či je toto fórum myslené vážne, či je to fake.... jediné,čo mi ide hlavou je otázka: a čo si s týmto doteraz v živote skúsila spraviť?...pretože vnímam veľa negatívneho vo všetkom, čo vidíš svojím uhlom pohľadu,ale neviem, či je to niečo, čo chceš riešiť alebo o tom len napísať svetu a podeliť sa
@narazuvzdornaa a nie je? Slovenske pomery sú bohužiaľ také že nás učia byť vďační aj za almužnu z ktorej dnes nemáš šancu vyžiť. Nehodnotím teraz @0 , lebo asi je to trol a ak nie tak ten prístup je smutný, ale 4e/hod je málo.
@willbebetter ale tak podla toho kde, 4ecka to mas cca 700e v cistom, vsak v KE robi vacsina ludi este za menej. A niekde na vychode v mensom meste, alebo dedinke to je kralovska suma, ale zas mas lacnejsie nehnutelnosti. Ked som hadzal inzeraty na brigady v KE za 2.5e/h mal som plny mail, ked som zhanal ludi v BA ani za 3.6e/h sa mi neozyvali ludia mimo BA su radi, ze vobec maju pracu
Ale tebe, trol, nepomoze ani ta Vila, ani auto, ani nic, s tym zmyslanin v zivote nebudes happy. Sa zacni pozerat na to, co vsetko mas a v com si v pohode a ne na to, co nemas a v com si zla.
ani ja neviem čo so životom ... nejak bude... hlavne ked mi nebude nikto nadávať že hento a tamto robim zle alebo som sprostý, tupý a podobne. Človek by tak dokázal aj viac sám od seba než ked je vkuse pod psychickým tlakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
každý má nejaký moment, kedy si uvedomí, že je spokojný. nájdi to a viac netreba, tomu sa venuj, za tým si choď.
jedina vec ktoru možem robiť je vysmiať sa tomu životu lebo aj tak nič nema zmysel...
občas pomôže sa solídne nasrať nad tým že piču robím... aspoň nejakú emóciu prežiť aby som vedel že stale žijem... potom si predstavovať nereálne veci .. občas strašné, temné ... hlavne v noci... veď ten strach je zábavný pocit a po nejakom tom týraní príde na rad akoby sama od seba výborná nálada akú mám aj teraz.. možno mi pomohla aj tá extra dávka kofeínu ktorú som si dal..
ten pocit že nič nemá zmysel mi dava pocit moci ale aj beznadeje zaroveň...
Na druhej strane v akom % pozicii ti tolko daju..
Ale tebe, trol, nepomoze ani ta Vila, ani auto, ani nic, s tym zmyslanin v zivote nebudes happy. Sa zacni pozerat na to, co vsetko mas a v com si v pohode a ne na to, co nemas a v com si zla.