on voobec nieje zly ....len som necakala ze sa do mna az tak zalubi ....ani neviem preco som s niim zacala chodit asi som sa nudila alebo co ....viem asi som svina ale nemaam ho rada a chcem sa s niim roziist ale je mi ho luuto a neviem ako mu to povedat
tak po prve nie asi ale si svina...sorry ale je to tak
po druhe nenavidim alebo lepsie napisane nepochopim jak niekto dokaze s niekym chodit len tak z nudy bezohladne aby myslel aj na niekoho ineho nez je onona....
po tretie nie neriesim tu svoju minulu skusenost bo nastastie taka ani nebola(chapete ze sa mi to stalo a ted cem kazdemu hovorit do duse:to nie )
po stvrte povedz ze si ta nezasluzi lebo si s nim zacala chodit ze mozno z toho nieco bude ale zistila si ze nebude ..a hod ete par komplimentov...moze byt? keby som bola ja v takej situacii tak by som to tak nejak formulovala........
0.zas no je toto normalne to uz pomaly cely birdz a skoro cele slovensko je na tom takto jak ty vies co steba bude o par rokov ak uz niesi tak budes sfetovana spita kurva ktora kazdemu vyjebe
bože prestaňte! dobre, každý spraví chybu a čo teraz...no...stop!
a ty "barbinka"...vzťahy sa z nudy nezačínajú a samoška,že to musíš spraviť osobne....neže ťa nepadne napísať mu sms alebo také dačo...ee... pomôž si sama
By som také deti bil, čo spravia takéto niečo nevinnému chlapcovi... Chudák on... Mu to všetko povedz na rovinu, aby nebol smutný z toho moc... A sebe daj facku
alebo popros kamošku a to myslím vážne ... jeden chalan raz bol taký že mu baba ubližovala pomaly tým (niečo ako ty - ale nič v zlom) až mu jeho kamoš zobral mobil a napísal jej smsku a tak sa rozišli
urcite sa snim rozid..hocijak!! musis z lutosti snim nesmies zostat jha om taky vztah zazila a njeje to nic moc ale na druhej strane jha som bola ta ktoru lutoval: disappointed: musis sa snim rozist ked to bude uz hocijak krute!!
ale bose vy to nechapete do teraz som mala iba takee kratsie vztahy tak som cakala ze aj tento bude takyy.......necakala som ze to vydrzi tak dlho ....a jemu sa nejako rozchaadzat nechce cize musiim byt ja taa ktora si vymyslii nejakyy dvovod preco sa rozist ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
z nudy zacinat vztah...
deti zasrate
po druhe nenavidim alebo lepsie napisane nepochopim jak niekto dokaze s niekym chodit len tak z nudy bezohladne aby myslel aj na niekoho ineho nez je onona....
po tretie nie neriesim tu svoju minulu skusenost bo nastastie taka ani nebola(chapete ze sa mi to stalo a ted cem kazdemu hovorit do duse:to nie )
po stvrte povedz ze si ta nezasluzi lebo si s nim zacala chodit ze mozno z toho nieco bude ale zistila si ze nebude ..a hod ete par komplimentov...moze byt? keby som bola ja v takej situacii tak by som to tak nejak formulovala........
Noo ale pravda baba kera si zacne s chalanom ale pritom vie ze ho nechce a nebude asi je dost cudna aj je to uz REAL...
@2 krutaa uuuprimnost ale dakujem za radu ....
@3 neviem co je to FAKE
@5 neboj sa raz isto budem a potom ti zavolaam
a ty "barbinka"...vzťahy sa z nudy nezačínajú a samoška,že to musíš spraviť osobne....neže ťa nepadne napísať mu sms alebo také dačo...ee... pomôž si sama
ale to bolo od teba fakt riadne povrchne
sa potom už nečudujem, že @holyknight ma potom také nazory, s ktorými momentalne nesuhlasim , ale to je už o inom
nechcem všetky ženske fakt haddzat do jedneho vreca , ale čo sa to prepana deje v sučastnosti s dnesnou mladežou?
zabaviť sa, užit si, odkopnut?
a povedz mu to normalne do oci a bez nejakych obkecov a komplimentov, na to sa ti moze v tej chvili kazdy chlap zvysoka vysrat.