Ahojte, potrebujem radu...čo vam pomáha k nakopnutiu? odkiaľ beriete motiváciu, alebo chuď niečo robiť? Čokoľvek čo vám pomáha k nakopnutiu napriklad pri cvičeni alebo pri niečom inom budem rada ak mi poradite...lebo akosi sa neviem naštatovať ...dakujem
asi ako hovorí @8 , vízia cieľa. Ibaže to niekedy nestačí, hlavne ak je to cieľ veľmi vzdialený. Teda pokiaľ máš 200 kíl a chceš schudnúť na 50, to sa nedá za mesiac. Takže ak nemáš dobrú podporu, je takmer 100% šanca že to vzdáš, keď nebudeš skoro vidieť výsledky.
Možno by pomohlo rozdeliť si to na menšie cieliky. Vždy keď už budeš mať chuť skončiť, dosiahneš jeden z nich a to ťa nakopne, a pôjdeš ďalej.
Ale to je len teória, skúšala som to v praxi a nepomohlo. Vždy si poviem že budem cvičiť ale...vieš ako najdlhšie som to vydržala? Ale úprimne, 7 dní cvičenia každý deň a vzdala som to. Nikdy som necvičila dlhšie ako týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Možno by pomohlo rozdeliť si to na menšie cieliky. Vždy keď už budeš mať chuť skončiť, dosiahneš jeden z nich a to ťa nakopne, a pôjdeš ďalej.
Ale to je len teória, skúšala som to v praxi a nepomohlo. Vždy si poviem že budem cvičiť ale...vieš ako najdlhšie som to vydržala? Ale úprimne, 7 dní cvičenia každý deň a vzdala som to. Nikdy som necvičila dlhšie ako týždeň