Vedel by mi pls niekto poradit, ako zavesit na svoju webku pesnicku, tak aby zacala hrat, ked si na mna niketo klikne? Uz som to tu parkrat videla... dik
mne to tiež vadí ale pokial sa jedna o moju webku tak to je v pohode Ale nie, ak si chceš dat nejakú kludnu pesničku tak si daj tu je "kod" ktorý si daj do časti webky kde vyplnaš o sebe veci:
jak máš toto » www.youtube.com/v/DXr3CCQPxJY?... nechaj tak a zmen iba DXr3CCQPxJY a otaznik nechaj.. najdi si kod v youtube a prilep.. a potom sa tri dni teš že ti ide pesnička
@poke čo to, čo to? tak vyjadrím sa inak- páči sa mi keď sa mi pustí hudba, keď otvorím niečiu webku, ale na svojej by som to mať nechcela a ten obrovký biely obdĺžnik na mojej znamená, že som si tam chcela vložiť video z yt, ale niečo som urobila zle a už sa mi to nechcelo riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Video z youtube, a daj autoplay=1 width=0 height=0 (automaticke prehravanie a 0 sirka a vyska cize prehravac nevidno)
alebo aj takto (a precitaj si aj zaver):
» www.jakpsatweb.cz/zvuky.html...
mne to tiež vadí ale pokial sa jedna o moju webku tak to je v pohode Ale nie, ak si chceš dat nejakú kludnu pesničku tak si daj tu je "kod" ktorý si daj do časti webky kde vyplnaš o sebe veci:
jak máš toto » www.youtube.com/v/DXr3CCQPxJY?... nechaj tak a zmen iba DXr3CCQPxJY a otaznik nechaj.. najdi si kod v youtube a prilep.. a potom sa tri dni teš že ti ide pesnička
Radšej YouTube embed s manuálnym spustením.