Neviete ci je v KE v Dargove este ten obchodik s vodnymi fajkami ?
Pretoze som niekde pocul ze tam mali super ceny a ako isiel by som sa tam pozriet ale nepojdem zbytocne z presova do kosic a nic tam nebude alebo ak poznate nieco v presove alebo v kosiciach s vodnymi fajkami kde maju take super ceny ako v dargove ..
presne ti poviem - v Dargove to zatvorili asi pred rokom, možno viac, mali tam dobré ceny, lebo to predávali v podstate podpultovo (colníci to zavreli niekoľkokrát za sebou, až to jedného dňa vôbec neotvorili) ...
na tabaky je v KE obchodov viac, ale špeciálne na vodné fajky, čo poznám, je skoro hneď pri tescu, 50 g tabaku stoji 5 eur, fajky tam maju za smiešne ceny a uhliky kupujem len jedne, takže neviem ako to majú s ostatnými druhmi uhlíkov... 250 g balenie tabaku stojí 20 €, sa mi zdá
Dnes som bol su tam super ceny obrovsku vodnu fajku som kupil len za 25eur ale je strasne velka k nej som dostal zadarmo uhliky a kupil som si 50gr tabak citron a 50gr tabak jablko
Vsetko ma vyslo za 35eur.+kolegovi som kupil mini fajku za 6eur ale on ma o to poziadal dal mi aj 10eur ze najlacnejsiu mu mam kupit ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
v Dargove som nebola dlho takže neviem
na tabaky je v KE obchodov viac, ale špeciálne na vodné fajky, čo poznám, je skoro hneď pri tescu, 50 g tabaku stoji 5 eur, fajky tam maju za smiešne ceny a uhliky kupujem len jedne, takže neviem ako to majú s ostatnými druhmi uhlíkov... 250 g balenie tabaku stojí 20 €, sa mi zdá
Vsetko ma vyslo za 35eur.+kolegovi som kupil mini fajku za 6eur ale on ma o to poziadal dal mi aj 10eur ze najlacnejsiu mu mam kupit ..