Keď idem po ulici pozerám sa na ľudí a rozmýšlam o tom aký mali asi deň,akú majú motivacii pre činnosť ktorú práve vykonavaju či su štastný,smutný a podobne...no roky ma už zaráža že som na ulici jediný kdo si všíma.občas stretnem niekoho kdo si všíma ti
a to robíš preto aby si mal lepší pocit zo seba alebo sa cítil ako special snowflake?
ja to robím tiež, a niekedy v metre podla vyzoru, mimiky a getiky a vyžarovania posielam, ludom taku energiu aku podla mojho vazenia potrebuju ale nikdaj ma chvalabohu nenapadlo brat to takto...
ked si tak vynimocný tak sustred energiu radšej na spozitivnenie toho čo ti vadí, alebo čo vdí ijn`m, nie na hundranie nad zbytočným.
a @2
Príď ku nám do tralalandu, kde si každý s každým na ulici dáva háj fájv, bežne sa ťa neznámi človek spýta že jak si sa mal, alebo ti len tak z ničoho nič začne vykladať o tom čo mal v práci. Kaźdá žena sa ti tu zdôverí so svojím vnútrom a všetci muži chodia každý večer na masový kamarátsky pokec kde preberajú nekonečnú hĺbku bytia ...
@rigssen tak ako hovori @2 , myslim si ze takmer kazdy clovek si vsima okoloiducich, len to jednoducho nedava tak otvorene najavo ako ty. sleduju len tak napol ockom
Jaky je zrazu každý vsimavy keď im povieš že nie sú resp. Keď si nahovaraju že si výnimočná snehová vločka a rýchlo sa snažia tá roztopit a zvinimocnit seba toto je mental emental...
Btw. Sú ľudia čo si všímajú pol očkom, bežné... Sú ľudia čo si nedovidia pred nos... Ale je len veľmi máličko ľudí čo sa dokáže v strede cesty zastaviť a obhliadnut sa po svete a vychutnať si jeho energiu a všimnúť si maličkosti
ja si všímam v poslednej dobe už len veľmi málo ... deň za dňom ma ľudia prestávajú zaujímať čoraz viac, tento efekt vzniká dynamicky a prirodzene žial svoju pozornosť už smerujem hlavne do objektov ktoré ma nejako zaujmú (niečim) ... lebo, som unavený už zo sveta
Inak toto robím aj ja. Napríklad, keď kukáme telku tak sa pozerám na ostatných ako zízajú alebo tak ako ty všeobecne si všímam viac ľudí. Je to smutné, že väčšina však len ide ako mdlý panák...
Keď si ťa už nieKDO (??) všimne, že stalkuješ, tak si v tom asi dosť amatér. Stalkuje plno ľudí, ale o nich nevieš, lebo vedia to robiť nenápadne a neotravne.
Podľa mňa si len egoista, ktorý pozoruje svoje okolie, aby si sa ujistil, že ťa ľudia pozorujú, že ich zaujímaš.
A keďže sa tak nedeje, chodíš domov smutný.
ja si nevšímam ludí skoro vobec....maximálne nejaké pekné ženy,ale urcite by ma nenapadlo rozmyslat nad tym aky mali den a podobne sracky....je mi uplne ukradnute aky mali den cudzi ludia
Ja tiez pozorujem ľudí. Napriklad ked som v mhd, tak sa obzeram, aky ludia su okolo mna, pozeramm im do tvare, vsimam si ich oblecenie alebo celkovo kam smeruju. Taktiez obcas na ulici ked ide oproti mne niekto.
@demonica13 mne napriklad toto sa stane v triede. Vsetci kukame na tabulu pripadne na profesorku a ja zrazu sa vytrhne z toho deja a obzriem sa okolo seba, Na tvare spoluziakov ako nehybne sedia.
pretože priznat si pravdu je občas tažšie ako klamat...chcel som len aby sa ludia zamysleli nad tým že si každí vytvara vlastný svet v tomto velko svete a ignoruje ludí okolo seba...a nakoniec som podla Vás len egoista čo chodí smutný domov... pritom sa teším ked zafuka teplý letný vietor alebo mi na tvár padne kvapka dažda...ja svet milujem a aj ludí a všetko žíve a preto si treba všímat a mat v sebe sucit a dobro...
@karlotiskot lebo 99% B je pseudoidiotov ktorý všade boli, všetko videli, všetko vedia, vidia, robia... Ale málokto sa vie zastaviť uprostred cesty a dívať sa na malého mravceka s láskou, usmiať sa naňho a zostať len z toho jeho bytia šťastný... Toto ja považujem za vsimavost ale pochybujem že to pochopis alebo sa nedajbože nad tým zamyslis.. Len popises pár nesúhlasných viet s štipkou sarkazmu a vulgarizmov jak zatrpknuty starec
trosku chaos ne ? no ale sak jasne ludia su uz len take stroje nikto s nikym nic ked ho nepozna a ked sa aj k niekomu prihovoris kuka na teba jak na debila alebo ti este da na hubu
Taj ja si vsimam ludi okolo seba,ale neznamim sa neprihovaram iba ak ta na stanici,alebo na zastavke..ale niekedy sa pozeram z vlaku,ked sa nudim a minule som videla ako sa zvitala rodinka atd a som sa nad tym pousmiala, vyzerali taki stastni
tiez si vsimam ale aktualne nerozmyslam kto co kedy ale vsimam si peknych, zaujimavych,sympat. vytrcajucich ludi, deti,mimina, pekne tenisky, tasky :-S
situacie atd ,nie si sam ale ta apatia tu ozaj je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
každý jedenapoltý človek, s ktorým sa o tom bavím, mi povie, že si všíma tiež.
tak asi ty si nevšímavý.
ja to robím tiež, a niekedy v metre podla vyzoru, mimiky a getiky a vyžarovania posielam, ludom taku energiu aku podla mojho vazenia potrebuju ale nikdaj ma chvalabohu nenapadlo brat to takto...
ked si tak vynimocný tak sustred energiu radšej na spozitivnenie toho čo ti vadí, alebo čo vdí ijn`m, nie na hundranie nad zbytočným.
a @2
@rigssen tak ako hovori @2 , myslim si ze takmer kazdy clovek si vsima okoloiducich, len to jednoducho nedava tak otvorene najavo ako ty. sleduju len tak napol ockom
Btw. Sú ľudia čo si všímajú pol očkom, bežné... Sú ľudia čo si nedovidia pred nos... Ale je len veľmi máličko ľudí čo sa dokáže v strede cesty zastaviť a obhliadnut sa po svete a vychutnať si jeho energiu a všimnúť si maličkosti
Keď si ťa už nieKDO (??) všimne, že stalkuješ, tak si v tom asi dosť amatér. Stalkuje plno ľudí, ale o nich nevieš, lebo vedia to robiť nenápadne a neotravne.
A keďže sa tak nedeje, chodíš domov smutný.
@26 ! !!! presne takto, kto si všimne mravceka pred sebou na ceste do práce a usmeje sa naňho a urobí ho to šťastným
bla
blaaaaa
situacie atd ,nie si sam ale ta apatia tu ozaj je