Ahoj. Veríte v nadprirodzeno, duchov a podobne? Máte nejaký ten príbeh s ktorým by ste sa mi chceli zdôveriť a ktorý potom bude uverejnený v mojom blogu, alebo videu? Ak áno, tak neváhajte napísať. Ak to nechcete písať verejne tak napíšte správu
Jasne sak inac by sa hento v tych osadach nedialo ale nie no skor verim ako neverim ale osobne skusenosti mam asi take ze nieco spadne po smrti blizkeho cloveka co tam predtym stalo cely zivot bez pohybu alebo raz ked bolo vyrocie dedovej smrti tak ako keby niekto skusal otvorit chodbove zamknute dvere vecer a tak nieco na tom asi bude a poznam jednu osobu co tvrdi ze sa s duchmi stretava
Keď som bol ešte decko tak mi zomrel starký s ktorým som sa mal velmi rád. Nevedel som o tom, ale celý deň mi bolo tak debilne ťažko a keď prišla noc vobec sa mi nedalo spať. Potom keď som sa prevaloval v noci v posteli zrazu mi niečo šklblo dekov. Bol som z toho velmi vystrašený, ale nešiel som za rodičmi zachumlal som sa a dúfal že čo najskor zaspím. Po chvíli som počul niečo ako kroky okolo mojej postele a zasa mi šklblo dekov a celú ju zhodilo na zem. Potom som zasítil na zadku pálčivú bolesť a keď som sa na zadok pozrel, zistil som, že mám prdel rozdelenú na dve polovice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov