Trošku otrepaná téma ale ja som už zúfala, celý deň na neho myslím, boli sme spolužiaci teraz je už na inej škole, cez prázky sme sa viac zblížili ako najlepší kamaráti, písali sme si každý deň, chodili spolu von a tak Ako začala škola tak už si tak ča
Diskusia, ktorú do rubriky Život pridala používateľka unchained, 8. septembra 2012 10:45
"pýtam sa to každý deň sama seba,... Nemám kamarátov, najlepšia kamoška ma vymenila za chalana,ja som nikdy nemala chalana, škola ma ničí nezvládam to tam,,, všetko je strašne zle čo mám robiť ???"
ozvať sa mu... horšie to už nebude a cez ružové okuliare je vraj všetko krajšie
zabudni na to ako to cíti on, ide len o to čo chceš ty, chceš toho chalana...? takže o čo ide... čítal som tvoje fórum o tom ako ťa neznášajú tvoje spolužiačky (alebo ty ich neznášaš, to je jedno) chceš toho chalana...? jasne že chceš... tak mu ukáž to čo nenájde nikde inde... jedoducho povedané holka čo vie sa milovať.... (jasne že to vie každá no skutočne to vie iba tá čo sa pri sexe uvolní a odovzdá tomu čo @zajkousko hovorí óóóóóó bóóóóže som len tvoja... v reči boha povedané chcem zažiť tvoju rozkoš ti diabol...
na čo sa trápiť.... trápiš sa len preto či sú city z jeho strany také isté ako tvoje takže mu to povedz bud zaskoruješ a môžeš si začať užívať alebo fail vyplačeš sa ale lepšie ako si zúfať ešte dalšie dva týždne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zvyčajne všetko riešim hlavou proti múru
"pýtam sa to každý deň sama seba,... Nemám kamarátov, najlepšia kamoška ma vymenila za chalana,ja som nikdy nemala chalana, škola ma ničí nezvládam to tam,,, všetko je strašne zle čo mám robiť ???"
ozvať sa mu... horšie to už nebude a cez ružové okuliare je vraj všetko krajšie
A čo sa bojíš, povedz mu to, viem, že sa to povie ľahko ale kto sa nespýta nič sa nedozvie
ale no, neurážaj toho, koho nepoznáš .......
filip