Ako len si predstavte, že by ste mali prerobiť celú svoju izbu. Tak, že aký by ste si dali nábytok, alebo posteľ... Ja som sa zamerala hlavne na to.
Inak do komentu možete ešte dodať napr. akej farby by ste si dali izbu príp. ako by ste s zraiadili nejakú určitú časť nábytku(napr. čo všetko by ste dali na kozmetický stolík a ako by ste ho vyzdobili alebo tak ).... No ja som len zvedavá na ten nábytok aký sa komu páči a tak isto aj na tú posteľ ♥
takú, ako mám
len by bola väčšia, aby sa mi tam zmestil kozmetický stolík a tyč
inak mám dve steny stredne šedé (veveričia šedá) a väčšina nábytku bieleho, nech to fajn konrastuje
doplnky od čiernej po odtiene cyklaménovej/fialovej/ružovej
#princezná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Inak do komentu možete ešte dodať napr. akej farby by ste si dali izbu príp. ako by ste s zraiadili nejakú určitú časť nábytku(napr. čo všetko by ste dali na kozmetický stolík a ako by ste ho vyzdobili alebo tak ).... No ja som len zvedavá na ten nábytok aký sa komu páči a tak isto aj na tú posteľ ♥
♥♥♥♥
♥
♥
len by bola väčšia, aby sa mi tam zmestil kozmetický stolík a tyč
inak mám dve steny stredne šedé (veveričia šedá) a väčšina nábytku bieleho, nech to fajn konrastuje
doplnky od čiernej po odtiene cyklaménovej/fialovej/ružovej
#princezná