Pre ďalšie radostné pokračovanie v životnej púti odporúčam tým, ktorí tomu veria, aby navštívili lokálny cvokhaus. Tam sa o vás ujovia a tety dobre postarajú.
#335ds8x_7z9pp# Táto správa bola zaznamenaná dozornou radou NWO a jej autor bol určený k terminácií. #
omg fakt si mi dokazala ze nie si mimo...tomuto sa venujem uz hodne dlho a cim je to dlhsie tym viac tomu verim a vsetko to do seba zapada...hovorim jak taky clovek ako ty si raz niekde nieco precita a to aj v zlom podani tak sa niet s tebou o com bavit...bez si teda citat o carodejnicach a nie tuto spamovat...
ok tak este raz ti ktori su naozaj do tohto zasveteni tak prosim vas napiste svoj nazor
Ja by som sa nad tým na tvojom mieste už nijak zvlášť nepozastavoval. Keď som raz sedel na kofole a počul som, ako +- 16 ročný chalan vykladá stopercentné pravdy o 9/11, náboženstve, NWO (skrátka celý Zeitgeist a podobné výplody narušenej mysle) a ostatní +- 14 mu to žerú a vzhliadajú k nemu ako k novému mesiášovi, tak som mal dosť.
Ale čo, aspoň pred kamarátmi ten človek vyzerá, že objavil rovnicu sveta
@korag40 Zatiaľ to ale vyzerá, že iné názory prijať odmietaš a čakáš na niekoho ďalšieho, kto infiltroval najtajomnejší a najmocnejší spolok sveta, o ktorom samozrejme každý vie a preto nikto nič nerobí, aby ich zastavil.
Několik psychopatických a všehoschopných jedinců by rádo vlastnilo celou planetu Zemi. Aštar zachráň bás
No ako ja som sa sem len mrkol že očo tu vlastne ide kedže som nemal šajnu potom mi padlo oko na tú stránku zas som len tak mrkol nech vim a tak ti povim môj skromný názor porozprávaj sa z rodičmi a ak ti to z hlavy nevitlčú oni tak ťa pošlú za doktorom ale nemaj strach šecky výdavky ti zaplatí štát.....
ty budes urcite ficovolic, resp jeho priaznivec.. ti su najovplyvnitelnejsi a veria v najvacsej miere takymto demagogickym propagandam o zidoch, ktori chcu ovladnut cely svet, resp uz ho ovladaju... ano, su tu bohati ludia, ktori maju obrovsku moc, ale az tak tragicky ako niektori konspiratori by som to nevidel...
pozriem sa okolo seba.. a mnohi neficovolici su este ovplyvnitelnejsi nez prave ti.. (negeneralizuj a nesnaz sa podobne provokovat.. je to hlupe.. a vyvolava to zbytocne od temy hadky)
@johnysheek to su potom zas sas volici, ktori sa nechali nachytat na sladke liberalne recicky o trave a buzikoch... generalizujem, lebo sledujem okolie... nepoznam jedineho inteligentneho ficovolica.. bud stare babky, socialne slabsi, ktorych staci opit rozkom, alebo ti co doma pocuvaju krcmove reci rodicov...
@tommyhot generalizacia je o hluposti nie sledovani okolia..
a to ze ty nepoznas inteligentneho ficovolica neznaci, ze vsetci ficovolici su hlupi.. len ze ty mas okolo seba takych..
kedze ho voli 40% ludi.. co je tak 1,6miliona.. tak mi povedz, ako mozes posudzovat 1,6 miliona ludi podla tych par (ak vobec) tisic okolo seba??
jasne ze som zagagal.. ked trepes hluposti.. a teraz sa len sulam na zemi, ze mi dokazes cosi take napisat..
inu.. ta generalizacia ti ide nadherne..
som fakt zvedavy koho volia ti inteligenti a mudri a uspesni.. ((mimochodom.. fakt si tak naivny a si myslis, ze fico, sulik a ostatne strany maju peniazky od tych socialne slabsich, babiek a tych co doma pocuvaju rodicov?
plus samozrejme.. ti co daju prachy smeru ho volit nepojdu, ze?
uz len tu je tvoja teoria derava.. a to su len ocividne veci..
proste lol.. vsetci su hlupi, len ty a tebe podobni nie??
@johnysheek mozes tu moralizovat aj od rana do vecera, ty ako ficovolic budes pre mna hlupy navzdy...
Btw za to, ze fica podporuje zlocinecka skupina tom&jerry musi byt na tom rovnako aj Sulik? Ten si narozdiel od fica na seba dokazal zarobit PRACOU.. To je to, co fico a jemu podobni nepozna...
ad1: ja ako ficovolic pre teba ostanem hlupy na vzdy.. laskavo mi povedz, kde si nabral ze som ficovolic?
ako to mozes tvrdit ked o mne nic nevies?
a ked sme pri tom.. dokaz mi ze som ficovolic a potom ma tak mozes i volat.
dovtedy toto vsetko svedci len o jednom.. si dostatocne hlupy aby si tvrdil neoverene informacie.. len na zaklade vlastnej obmedzenosti a antipatie
medzi nami.. fico je politik.. sulik je podnikatel. to ze sulik zarobil vela z neho nerobi toho kto sa hodi do politiky
a to ze fico je cely cas v politike a teda vela zarobit ani nemohol je tiez len logicke
proste ty mas svoj obmedzeny nazor.. ktory nech je akokolvek spravny ci dobry.. je zly uz len tym ze je obmedzeny a nevidi veci tak ako su.. ale len tak ako si to ty prajes..
proste.. z toho co tu pises mi vyplyva ze si to iste, co su ti ficovolici na ktorych nadavas, akurat ze ty si antifico ..lol
@johnysheek svoju hlupost za smajliky neschovas...
btw fico je/bol tiez podnikatel (rf development), akurat ze ani to mu nejde, rovnako ako mu neslo vladnutie, ci kradnutie, ci obhajovanie SR v Haagu a kopu dalsich veci... to je taky, niekym pretlaceny saso...
pozrite si nieco o rodine rodshildovcov neviem ako sa to pise ma to byt po nemecky cerveny stit zauimavi ludia neovladaju sice svet ale snazia sa a maju vo vsetkych vecich veciach prsty neverte vsetkemu co sa o nich pise ale pozrite si to stoja za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
koľko takých má diagnózu, že sa pokúšajú o svetovládu?
a koľkí na to skutočne majú?
a nezabúdaj, Chuck Norris sa nebude deliť s nikým.......
toto ti udrie na mozog
Tu je o tom nejake info: » www.nwoo.org
#335ds8x_7z9pp# Táto správa bola zaznamenaná dozornou radou NWO a jej autor bol určený k terminácií. #
poznám toľko konšpiračných teórií, hoaxov a urban mythov, aby som vedela posúdiť, že sú to polopravdy, blbosti, resp.výplody paranoikov
to veríš aj na upírov a vlkolakov? na jednorožce a lochnessky?
lebo aj o nich sú dôkazy...........
ja chodím do takej školy, kde nás učia, ako selektovať informácie....
nepotrebujem si odbavovať komplexy, skôr poukázať na škodlivosť istých hobby........ako napríklad vyhľadávaniu konšpiračiek
to rovno môžme obnoviť hon na čarodejnice....princíp je ten istý
ok tak este raz ti ktori su naozaj do tohto zasveteni tak prosim vas napiste svoj nazor
Ja by som sa nad tým na tvojom mieste už nijak zvlášť nepozastavoval. Keď som raz sedel na kofole a počul som, ako +- 16 ročný chalan vykladá stopercentné pravdy o 9/11, náboženstve, NWO (skrátka celý Zeitgeist a podobné výplody narušenej mysle) a ostatní +- 14 mu to žerú a vzhliadajú k nemu ako k novému mesiášovi, tak som mal dosť.
Ale čo, aspoň pred kamarátmi ten človek vyzerá, že objavil rovnicu sveta
Inak, je medzi nimi ešte Frank Sinatra a Houdini?
Neviditelná říše: Nový světový řád definován
» www.overstream.net/view.php?oid=ml...
Ale vo fóre o tom, čo mal človek na obed, to žije viac.
Pardon za skomolenie nicku. Ale aspoň si mal vyššie číslo
No ako ja som sa sem len mrkol že očo tu vlastne ide kedže som nemal šajnu potom mi padlo oko na tú stránku zas som len tak mrkol nech vim a tak ti povim môj skromný názor porozprávaj sa z rodičmi a ak ti to z hlavy nevitlčú oni tak ťa pošlú za doktorom ale nemaj strach šecky výdavky ti zaplatí štát.....
inac tym si vytvorila konspirancu teoriu o tvojej skole
@marosko81 tak tak...
pozriem sa okolo seba.. a mnohi neficovolici su este ovplyvnitelnejsi nez prave ti.. (negeneralizuj a nesnaz sa podobne provokovat.. je to hlupe.. a vyvolava to zbytocne od temy hadky)
ale inak suhlasim..
a to ze ty nepoznas inteligentneho ficovolica neznaci, ze vsetci ficovolici su hlupi.. len ze ty mas okolo seba takych..
kedze ho voli 40% ludi.. co je tak 1,6miliona.. tak mi povedz, ako mozes posudzovat 1,6 miliona ludi podla tych par (ak vobec) tisic okolo seba??
jasne ze som zagagal.. ked trepes hluposti.. a teraz sa len sulam na zemi, ze mi dokazes cosi take napisat..
inu.. ta generalizacia ti ide nadherne..
som fakt zvedavy koho volia ti inteligenti a mudri a uspesni.. ((mimochodom.. fakt si tak naivny a si myslis, ze fico, sulik a ostatne strany maju peniazky od tych socialne slabsich, babiek a tych co doma pocuvaju rodicov?
plus samozrejme.. ti co daju prachy smeru ho volit nepojdu, ze?
uz len tu je tvoja teoria derava.. a to su len ocividne veci..
proste lol.. vsetci su hlupi, len ty a tebe podobni nie??
Btw za to, ze fica podporuje zlocinecka skupina tom&jerry musi byt na tom rovnako aj Sulik? Ten si narozdiel od fica na seba dokazal zarobit PRACOU.. To je to, co fico a jemu podobni nepozna...
keby si si nevšimol ešte raz
ad1: ja ako ficovolic pre teba ostanem hlupy na vzdy.. laskavo mi povedz, kde si nabral ze som ficovolic?
ako to mozes tvrdit ked o mne nic nevies?
a ked sme pri tom.. dokaz mi ze som ficovolic a potom ma tak mozes i volat.
dovtedy toto vsetko svedci len o jednom.. si dostatocne hlupy aby si tvrdil neoverene informacie.. len na zaklade vlastnej obmedzenosti a antipatie
medzi nami.. fico je politik.. sulik je podnikatel. to ze sulik zarobil vela z neho nerobi toho kto sa hodi do politiky
a to ze fico je cely cas v politike a teda vela zarobit ani nemohol je tiez len logicke
proste ty mas svoj obmedzeny nazor.. ktory nech je akokolvek spravny ci dobry.. je zly uz len tym ze je obmedzeny a nevidi veci tak ako su.. ale len tak ako si to ty prajes..
proste.. z toho co tu pises mi vyplyva ze si to iste, co su ti ficovolici na ktorych nadavas, akurat ze ty si antifico ..lol
btw fico je/bol tiez podnikatel (rf development), akurat ze ani to mu nejde, rovnako ako mu neslo vladnutie, ci kradnutie, ci obhajovanie SR v Haagu a kopu dalsich veci... to je taky, niekym pretlaceny saso...
ale ked ta to tesi.. nech sa paci.. nemeni to nic na tom co som uz napisal..
ja moju hlupost skryvat nemusim.. horsie je ty tu svoju vystavujes vsetkym na obdiv a este sa tvaris, ze to je nieco super