Aoyte....ako lubim jedneho sracka proste a welmi ho lubim ale nwem si pomoct pretoze sme spolu sice chodili ale ma podwiedol thak sme sa rozisli ....ja som z toho doteraz nestasta ...hned po mne mal holku s ktorou sa uz tiez rozisiel ale proste stale spol
skus ho aj ty nasrat ale poriadne hm ked sa on moze pretrcat s nejakou babou co ta sere tak ty mu to vrat dvojnasobne a ak to s nim nepohne tak na neho zabudni...-hlupak ktory si len uziva aby bolo nic viac ...tak sa drz ale setko s mierou no skus to uvidis
Zabudnúť je asi to najtazsie, najlepsie zabudnes pri niekom druhom alebo sa venuj nejakej činnosti, pri ktorej nebudes na neho môct myslieť. Podla tvojho opisu neni dobrý chalan, tak sa nanho vykasli, ved je omnoho leších chalanov ako on. Drzím palce
lakino ty musis byt dobry inteligent fakt ...toto je urcite pomoze take hovadiny... tak wiki je to idiot aj ked ho hocijak velmi lubis nemysli na to co bolo...najdi si ineho lepsieho co nebudem mat okrem teba dalsie baby. neodlubis sa hned to este chvilu potrva ale urcite to bude dobre
Tommyhot tie tvoje nazory ma vzdy dostanu ... vzdy ked som v nejakej diskusii hned citam tvoje prispevky lol
teraz k teme : vykasli sa nanho ked ta podviedol asi si prehno az tak vela neznamenala a nebola to prava laska, proste ho ignoruj a nemysli nanho ... uvidis po par tyzdnoch ani nebudes vediet ze existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
teraz k teme : vykasli sa nanho ked ta podviedol asi si prehno az tak vela neznamenala a nebola to prava laska, proste ho ignoruj a nemysli nanho ... uvidis po par tyzdnoch ani nebudes vediet ze existuje