Mam chlapca a paci sa mi este jeden ale s tym s ktorim chodim tak ten je odo mna dost vzdialeny takze chodime cez net!!!koho si mam vyprat?a ten druhy je s tade s kadial ja
takýchto diskusií tu bolo mrte veľa, skús trošilinku pohnúť rozumom a zalistovať - nájdeš odpoveď.furt to isté... fakt sry ale 11ročná a dvaja chalani?odkedy??? heh
Mám taký istý problém..viem čo práve prežívaš..no myslím, že toho, čo býva tam kde ty..ale rozhodnúť by si sa mala radšej sama...ved ktorého vlastne ľúbiš viac?
paaane boze..ciisty odrb...11 rocne dievca nevie este ani pisat na nete a kde to uz mat 2 "priatelov" v podstate kamaratov..aach opat ste sa nechali nahchytat
ale no inak by si sa mala asi trosku brebrat a porozmysat,koho vlastne chces..ved ak s niekym si ako ce net a si s nim neni tak to neni ani vztah..a ten druhy ak je od vas a mas ho naozaj rada a myslis,ze aj on teba tak neni o com...a ked mas fakt 11 tak to ani NERIES PROSIM TA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Do piče mám sa nasrať alebo nie?
Tak jeseň už máme v plnom prúde , čo poviete?
ODJEBAT SA!
ale no inak by si sa mala asi trosku brebrat a porozmysat,koho vlastne chces..ved ak s niekym si ako ce net a si s nim neni tak to neni ani vztah..a ten druhy ak je od vas a mas ho naozaj rada a myslis,ze aj on teba tak neni o com...a ked mas fakt 11 tak to ani NERIES PROSIM TA