aky najnezmyselnejsi sen sa vam snival? .... ja si ani nepamatam ze by sa mi snivalo nieco aspon trochu normalne...tak napriklad nedavno som v sne varila polievku a hadzala som do nej take rozkosne cierne steniatka....bleee to bol horor...este ked som sa
mne sa snivalo, ze som bola sliepka, ale vyzerala som ako človek..a le zila som so sliepkami a aj tak som sa spravala. a dokonca som sa snimi aj rozpravala ... no.. uleteny sen..
Ono obsah snov si mozog nevymyslí len tak. Všetko, čo sa človeku sníva, je obraz túžby, strachu, priania alebo upozornenia. Sny sú len odvodené od každodenného života a od aktuálnych pocitov. Takže pokiaľ sa človeku sníva absolútne nezmyselná vec, môže to byť práve obraz jeho túžby alebo naopak obraz jeho strachu.
Horšie je, keď človeka postihne choroba, ktorá spôsobuje, že nerozozná skutočnosť od snov.
sen c.1: ten sa mi snival vcera - Bola som v aute s otcom, jeho zenou a jeho dvomi deti...jemu preskocilo, chcel ma znasilnit...tak sme aj s jeho zenou vystupili niekde na Kolibe z auta a utekali s deckami cez les..hrozny sen...
sen c.2: bola som na stvorkolke v pusti a niekto ma prenasledoval. Vosla som do do nejakeho udolia...vsade okolo skaly, vyjst sa dalo iba tou istou cestou ako som prisla. Ten niekto ma uz obiehal, zosadla som zo stvorkolky a bezala som sa skryt niekam, neviem kam. ako som tak bezala, pocitila som strasnu boest na chrbte, prestala som dychat, spadla som na zem....skratka ma zastrelili...nato som sa zobudila...a bolel ma chrbat
sen c.3: v skratke bol o tom, ze som s mamou campovala niekde v slovenskych lesoch. Prislo asi 5 levou, nahanali nas a nakoniec mi zozrali matku...
hm.. sa mi snívalo, že som mala ísť do Trenčína.. na kolobežke.. potom som zistila, že žiadnu nemám, a šla som vlakom ale nemám šajn prečo som tam vlastne šla...
Prvý čudný sen na ktorý si spomeniem čo si najlepšie pamätám, bol ten, kedy moja sestra ležala prikrytá bielou plachtou na pitevnom stole, v miestnosti, ktorá bola celá biela a ja som nevedel či má vôbec steny,alebo ohraničenie, či niekam pokračuje alebo aká je veľká. Sestra mala zatvorené oči a na pohľad sa zdalo že spí,alebo je možno mŕtva. Každopádne som akoby cítil že reaguje na môj pohyb. Vedľa nej boli poukladané kadejaké nástroje na operovanie a tak. Všetko bolo veľmi jednoduché, čisté a biele, ja sám som bol v bielom plášti s golierom a rúškom na ústach...a hneval som sa...chytil som pílku, čo ležala na tom stolíku a začal som sestre píliť ruku...ona vrieskala a kričala, no neplakala a neprosila...takmer nijaká krv,akoby sa hned´ po vytečení vyparila do tej beloby.Neodpílil som jej ruku úplne,ani len hlbšie nie, len som jej pílil do ruky...v tom sne, pamätám si že ma počas spánku podvedome napínalo na zvracanie, no ten hnev bol omnoho väčší a ja som vymenil pílku za skalpel a začal som sestre rezať telo, rôzne dlhé a hlboké rany a ona len akoby fňukala...Viem že som ju potom "mučil" inými nástrojmi a čím dlhšie som ju ničil a zraňoval, tým viac striedal smútok hnev...Nakoniec ked´ už som to nevydržal, strhol som si rúško z úst a zabil som sa...bodol som si nejaký špicatý predmet do srdca a v tom som sa zobudil...urevaný
@4 ano, to sa mi raz stalo, ked som sesternici rozpravala aky sen sa mi s nou snival a ona mi potom povedala, ze sa mi to nesnivalo, ze sa to fakt stalo
V poslednom čase mám nie veľmi zverejniteľný sen na pokračovanie... ...bohužiaľ nikdy neviem, kedy bude ďalšia epizóda.
Mávam šialené sny, napr. o súťaži v kreslení čiváv (!) vodovkami, kde bol mojím spoluhráčom štvorpercentný Tirolák, ktorý mal fóbiu z čistej vody...do toho sa nejak priplietol môj foter vo veku tridsať rokov (narodila som sa, keď mal po štyridsiatke) a dva fest naštvané obrie diviaky s psychopatickými trpaslíkmi...keby som sa nebola zobudila, tak si cvrknem od strachu
Heh.. jasi o tomto založím blog.. nezmyselné sny..
@9 vobec ti nezavidim.. ani nejdem radsej pisat, kolkokrat som sa ja zobudil urevany =/
A taký jeden nezmyselný.. to som bol maly..
No.. boli sme na nakupoch.. aj a moaj rodina. Stali sme pred supermarketom. Ked som sa pozrel na supermarket, tak som videl ako za nim stoji obrovsky lev.. ked ma zbadal skocil dopredu. Ludia sa zkalki zacali utekat.. mamka naskocial do auta, tato za nou, spolu s bratom.. a ja s dalsim bratom sme pred nim utekali po celom sidlisku
moje sny su vzdy zmiesanina toho co prezijem cez den a otho nad cim rozmyslam toho po com tuzim a dakej dasej dost nezmyselnej veci a ked sa to zmiesa ´tak nikdy nevznikne nicn normalne
mne sa raz snivalo, ze som clovek, ktory sa chce dostat do bojnickeho zamku, a scenar bol taky isty, ako u toho schyzofrenika... problem ale bol, ze sa mi to snivalo tyzden predtym...som skoro spadla zo stolicky ked som videla spravy!
stále dake.. že niekoho vraždím, aelbo oni vraždia mňa.. alebo také odveci sny.. nechce sa mi to vypisovať... mam zapisnik, kde si ich zapisujem DD ej ich ale dosť.. DD
dost casto ma niekto nahana so vzduciovkou alebo inou zbranou.....pripadne nedavno ma v snoch nahanal medved.............a dost casto soferujem auto...tie sny s autom sa mi pacia...............a naposledy tusim zalialo nasu "dedinu" lávou a druhu polovicu vytopilo a ja som sa zachranila
pravidelne kazdy rok v ten isty den mam jeden sen a aj vneviem ale citim ten sen dym a pod. neviem cim to je ale uplne kravina vsetko je ciernobiele a ja sa na hlavnej ukryjem do botnika : a pritom ma nahana nejaka obludaa
ja som mal naposledy taku nocnu moru, ze ma nahanal zmutovany hroch co vysiel z cintorina pri nasej zahrade, bolo to strasne a som rad, ze sny si pamatam len raz za cas,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1.cely cas cez seba preskakovali dva delfiny..nic ine sa nedialo=D
2.zo vsetkych stien vyliezalihady a plazy a podobne..vtedy som plakala=D
3.pri tom so tiez plakala...bola som prostitutka v nejakom erotickom klube..pre take malee dievcatko hroozny sen=D
Horšie je, keď človeka postihne choroba, ktorá spôsobuje, že nerozozná skutočnosť od snov.
sen c.2: bola som na stvorkolke v pusti a niekto ma prenasledoval. Vosla som do do nejakeho udolia...vsade okolo skaly, vyjst sa dalo iba tou istou cestou ako som prisla. Ten niekto ma uz obiehal, zosadla som zo stvorkolky a bezala som sa skryt niekam, neviem kam. ako som tak bezala, pocitila som strasnu boest na chrbte, prestala som dychat, spadla som na zem....skratka ma zastrelili...nato som sa zobudila...a bolel ma chrbat
sen c.3: v skratke bol o tom, ze som s mamou campovala niekde v slovenskych lesoch. Prislo asi 5 levou, nahanali nas a nakoniec mi zozrali matku...
Mávam šialené sny, napr. o súťaži v kreslení čiváv (!) vodovkami, kde bol mojím spoluhráčom štvorpercentný Tirolák, ktorý mal fóbiu z čistej vody...do toho sa nejak priplietol môj foter vo veku tridsať rokov (narodila som sa, keď mal po štyridsiatke) a dva fest naštvané obrie diviaky s psychopatickými trpaslíkmi...keby som sa nebola zobudila, tak si cvrknem od strachu
@9 vobec ti nezavidim.. ani nejdem radsej pisat, kolkokrat som sa ja zobudil urevany =/
A taký jeden nezmyselný.. to som bol maly..
No.. boli sme na nakupoch.. aj a moaj rodina. Stali sme pred supermarketom. Ked som sa pozrel na supermarket, tak som videl ako za nim stoji obrovsky lev.. ked ma zbadal skocil dopredu. Ludia sa zkalki zacali utekat.. mamka naskocial do auta, tato za nou, spolu s bratom.. a ja s dalsim bratom sme pred nim utekali po celom sidlisku