@13 zalezi od telefonu, niektore maju tieto funkcie uz v sebe, niekde sa len rozsiria, inde potrebujes jednu, ci dve aplikacie. Kazdy operacny system pre telefony ma svoj obchod, treba hladat a pocitat s tym ze aplikacia nije zadarmo.
Takuto podobnu temu som tu dal ja vcera. Ta co nedvihat, potom najst na vyhladavaniecisiel to cislo co onom pisu, a pripadne dopisat od nervou nejaky pikantny komentar a je to.
Mala som pred rokom velmi zlu skusenost ked sa k dajakemu choremu bastardovi dostalo moje cislo a vyvolaval mi kazdy den niekolkokrat. Mala som starsi mobil a ziadnu funkciu blokovania tak som si ukladala jeho cisla "nezdvihat 1....x" volal mi minimalne z 10 cisiel kazdy den niekolkokrat po dobu 2 mesiacov.. nepomahalo ked som mu povedala nech mi da pokoj ze nemam zaujem, prestala som zdvihat vsetky nezname cisla az tak prestal... postupne som znova zacala zdvihat cisla ktore nepoznam ale pred par mesiacmi som znova zdvihla tomu narusenemu uchylakovi ale to uz som sa nasrala a povedala mu ze ked ma neprestane obtazovat pojdem na policiu. Skusil mi este z dvoch cisel napisat par nadavok na moju matku a ze JA nie som vporiadku na co som mu len napisala ze ho prave nahlasujem a dal pokoj. No odvtedy vobec nezdviham cisla co nepoznam.
však zdvihnem 8) akože mala som kamošku čo neznáme čísla nikdy nedvíhala to bolo des ked som sa jej chcela dovolať z ineho telefonu lebo môj nefungoval/zabudla som ho neikde a pod. proste však dvihnem a zistím čo dotyčný chce... neviem čo je na tom také strašnee..
Normálne zdvihnem, nevidím dôvod, pre ktorý by som nemala. Predsa vždy mi môže volať niekto, koho v zozname nemám, čo ale neznamená, že ten hovor bude pre mňa iba obťažujúci O_o ak je to banka, vypočujem si čo chcú a ak to nechcem, položím. Ak je to automat, položím. Ak je to nejaká propagácia, vypočujem prvú vetu, ospravedlním sa a položím. Ale často je to niekto, s kým hovoriť chcem.
Nechápem ľudí ktorý nezdvihaju je malá pravdepodobnosť ze zavolá nejaký uchyl alebo omyl a keby aj tak normálne poviem nič sa nestalo dovi alebo ho pošlem do piče .. ste dosraný
Nezname čisla jednoznačne nezdviham. Už som sa poučil.
Neni dovod. Nezname čisla su povečšine automaty ktore testuju funkčnost čisla, a nasledne vyvolavaju anketary.
Ak niekto chce volat, tak sa najprv predstavý sms,alebo si vymenime čisla osobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Stlačím zdvihnúť a poviem "Áno?"
to som čáááávo, čo?
Ak by ma to otravovalo častejšie, tak by som reagoval asi:"Prosím mestská polícia. "
Minule som použil: "Zostante na linke, tento hovor bude pre účely monitorovania zaznamenávaný. " A už nezavolal.
pozor!!!!
na políciu sa dá volať aj na iné čísla kámo
Okresné riaditeľstvo v Žiline
Kuzmányho 26, 010 75 Žilina
Telefón 0961403101
Fax 0961403109
Neni dovod. Nezname čisla su povečšine automaty ktore testuju funkčnost čisla, a nasledne vyvolavaju anketary.
Ak niekto chce volat, tak sa najprv predstavý sms,alebo si vymenime čisla osobne.