The Heavy podľa mňa u nás nie je až tak známa, a je jednou z mojich najobľúbenejších, rovnako tak aj Blues Pills či Buddy Guy. Ide teda skôr o "neznámosť" v našich zemepisných šírkach, nie celkovo neznámi.
Sleeping at last (Sathurn, Mars, Neptune,...), Hans Zimmer /Time, inception), Malukah
S.O.A.D., Greenday, Panic at the disco
Caravan palace (the gold digger)
Jaromír nohavica, Karel Kryl (na nich treba trochu aj vedieť niečo o minulom režime), Petr Muk (bonsoir madermoiselle paris, stín katedrál), Daniel Landa, Čechomor
@0sea ved ja vieem, to bola skor ironia na to ze to niekto napisal ako nezname @dollish Jednoducho iste veci su zname, nech pocuvas akykolvek hudobny styl a pohybujes sa v akejkolvek sfere
#salkoo no dobre dobre, opomenula som to "menej známe", a vy ste iná vzorka poslucháčov ako tý ktorých poznám, lebo väčšina ľudí väčšinu z nich fakt nepozná aj keď sú riadne známe
Neviem ako sa definuje neznáma kapela, ale ja mám veľmi rád Poets of the Fall (za vypočutie stojí aj ich hudba z hry Alan Wake, kde vystupovali pod menom Old Gods of Asgard), ktorí u nás nie sú veľmi známi, pritom majú parádnu hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
S.O.A.D., Greenday, Panic at the disco
Caravan palace (the gold digger)
Jaromír nohavica, Karel Kryl (na nich treba trochu aj vedieť niečo o minulom režime), Petr Muk (bonsoir madermoiselle paris, stín katedrál), Daniel Landa, Čechomor
Strašne veľa je toho
mne sa paci ten ich temperament ..a ta zena v modrom ma cool pupok
nemate za co
@dollish Jednoducho iste veci su zname, nech pocuvas akykolvek hudobny styl a pohybujes sa v akejkolvek sfere
Čo tu také dobré hudby dávaš?
tak chcel dobré a neznáme
Podľa mňa chce riadnú rockovú nakladačku, nie nejaké drumy.