napríklad ja som kedysi chodila s metalistom,rozišli sme sa a nezačala som nenávidieť metal kvôli nemu...stalo sa vám že ste znenávideli niečo čo mal/a rád/a vaš/a ex?
heh zcasti...po rozchode z prvou nadavam na hip-hop decka...po rozchode s druhou nadavam na nabozenskych fanatikov...po rozchode s tretou nadavam na spolocensky oblubenych ludi...a teraz po rozchode so stvrtou nadavam zase na 16-stky ale najviac nadavam na seba a moju detinskost...
Mozno som ja zla pochopila otazku ale znela "stalo sa vám že ste znenávideli niečo čo mal/a rád/a vaš/a ex"
A nie ci ste znenavideli ludi ako bol/a on/a
BTW Asi mám len ja take super skusenosti ale kazdy z mojich byvalich bol fajn. Pretoze mi kazdy nieco dal. Aj ked negativne veci. Viem naco si mam zacat davat pozor
staci suloz praktizovat nie? Ale nie u mna je to ine, mne len byva pri istych veciach //skladbach, miestach atd// ktore mal rad, smutno a nostalgicky ... neznenavidela som nic co sa ho tykalo aj ked on zije vo viere ze na neho stale ziarlim ach jaj
@14 nieco take niekedy mu vyjdem v ustrety a napisem mu nieco, nech ma pocit ze noci nespim a zozieram sa ziarlivostou, ale potom ma uz jeho sebavedomie prestane bavit tak ho sarkasticky usadim
19...ach jo.tak ale moj chalan-taky isty...nema ju rad,je to k...,je hlupa a nepeknaaa.ale tak ked ide okolo ,spomenie mi ju az za minutu...Sviniak...jeden
Nie co mam rad to mam rad a nikto mi to nesprotivi lebo ja som sam sebou a tym ze sa rozidem sniekim skym to nemalo zmysel mi moju osobnu identitu nemoze ukradnut teda nemozem nenavidiet to co robi mna mnnou ci uz hudba oblecenie vystupovanie atd....dava to zmysel nie??
klidek boxer vacsina ludi s zdravym rozumom ich nema rado mala som spoluziacku a jej typicka veta bola: Zuzicka zlatucka, nemozes mi pozicat knizocku a refaraticek ? Ked ja som uz blbucka svoje zabudla ... dakujem ti srdienocko ... pootom uz grcala cela trieda a hadzali do nej knizky vsetci
@40 to si vim predstavit...ale nevim co zas chalani vysiluju pri tom..sak aj s malym gasparikom sa da zahrat velke divadlo! nehovorim o sebe! ja som v normale! ...kkz ze jaky offtopic!
dobre tak si v normalovych tabulkach! *z publika sa ozve zvuk padajuceho tela kissing_heart: no neviem definovat Ale smejem sa schuti ucel svati prostriedky
no ja to mam tak ze uz nidky nebduem s chalanom ktory ma niektore vlastnosti ktre mal moj byvaly lebo som tie vlastnsoti trpela 2 roky a zabijalo ma to takze uz nikdy
no ja viem ze je to mozno hlupe ale koli byvalej mojho chalana neznasam taku pesnicku ktora hrava na stuzkkovych a potom neznasam ked ma baba vlasy po ramena s cervenym melirom
a len troska od veci neznasam ked na mna dakto krici vtedy sa prestanem ovladat rozplacem sa alebo bezim prec a zacnem kricat A triast sa ja sa kriku bojim lebo otec na mna raz hrozne nakrical a od vtedy nemozem znieast krik bojim sa kriku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A nie ci ste znenavideli ludi ako bol/a on/a
BTW Asi mám len ja take super skusenosti ale kazdy z mojich byvalich bol fajn. Pretoze mi kazdy nieco dal. Aj ked negativne veci. Viem naco si mam zacat davat pozor
nastastie pre mna
@22 nemas pravdu nie vsetky
a povim vam ze dobre ste urobili! ..ja by som po nej stolicku hodil asi..ale inak som mierumilovny clovek!
@46 urcite! Posluzil si skvelemu ucelu dakujem!
a len troska od veci neznasam ked na mna dakto krici vtedy sa prestanem ovladat rozplacem sa alebo bezim prec a zacnem kricat A triast sa ja sa kriku bojim lebo otec na mna raz hrozne nakrical a od vtedy nemozem znieast krik bojim sa kriku