kazdu sobotu sa chodim lyzovat a v nasej partii je jedna baba ktora je povysenecka, pysna, egoisticka, malicherna a velmi neznesitelna. v partii je aj jeden chalan- moj velmi dobry kamarat a je aj ten nemenovanej osoby. a ked je ten chalan len trochu so m
Natri jej zo spodu lyze nejakym super mazadlom a narez jej palice.
A realne riesenie - asi sa normalne porozpravat, ved za to nic nedas. Aj ked su ludia, s ktorymi sa skratka normalne porozpravat neda. Ak je ona tiez ten pripad, tak sa na nu vyser, zivot ju vytresta sam
Podľa mňa sa nevšímať takéto niečo nedá .. jednoducho by som jej to všetko vykričala, pred všetkými, prečo je taká protivná.. že ti kazí celý deň a pod. nech sa cíti trápne.. a podla mna ti daju zapravdu aj ostatní.. aspoň z časti, len to nedus v sebe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A realne riesenie - asi sa normalne porozpravat, ved za to nic nedas. Aj ked su ludia, s ktorymi sa skratka normalne porozpravat neda. Ak je ona tiez ten pripad, tak sa na nu vyser, zivot ju vytresta sam
Ja by som ju mozno prilepila o vlek .