Hráči.. gameplayeri, vaša najoblubenejšia hra a najhoršia hra akú ste kedy hrali... najlepšia a najhoršia hra aku ste zažili.. radosť, výťaztvo sklamanie -- toto je vaše !
z nd4spd série jedine a navždy Porsche, (no a tiež ešte NFS II. to bola moja prvá pc hra ktorú som hral ). Teraz už mám lepšie spôsoby trávenia času než pc hry akurát občas urobím nejakú mapku do CoD4
úplne naj je Crysis ale z NFS série to bol Hot Pursuit 1 ale aj NFS HP 2010 ma dosť potešil keď si ľudia s EA konečne uvedomili že to pravé NFS neni o tuningu a kadejakých kravinách ale o preháňaní sa na superšportoch
nataly niee... pokazila atmosferu mojej diskusie ... do šlaka ...
neviete ako sa daju vymazať diskusie? hehe.. vieš mal som záchvat .... smiechu a ona mi vynadá to máte to iste ako keby nejaky človek pri vás chytil mŕtvicu alebo čo ja viem epileptik.. začne ho triasť na zemi a vy si poviete aha to je ko-- t .. to je to iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
... hahaha ... to čo som tam napísal hahaha.... hehe...
čomu sa smejem?
Si prijebaný? Haha...
najhorší bol u mňa undercover
a najhoršia neviem..zlé hry nehrávam
neviete ako sa daju vymazať diskusie? hehe.. vieš mal som záchvat .... smiechu a ona mi vynadá to máte to iste ako keby nejaky človek pri vás chytil mŕtvicu alebo čo ja viem epileptik.. začne ho triasť na zemi a vy si poviete aha to je ko-- t .. to je to iste
Tak mu stupim na tvár pretože ono je to skôr do plaču.
najhorsia : medal of honor no horznaaaa