Niaka superbojovnická stredná skola na Slovensku, alebo v Cesku, kde....
Hladám niaku strednu, kde by ma učili bojové umenia, zaobchádzanie so zbranami, vsetko.... čo by mi pomohla dostať sa v buducnosti do speciálnych jednotiek... Aku odporučate?
Kedysi som mal kamosa, (nol Cech), ktorý mi čosi spomínal že v Cesku je niaka ST
Mne to príde ani keby si bol zblbnutý počítačovými hrami alebo filmami.... ale nič v zlom... myslí že taká škola nie je, lebo nikto by nedal študentom chalanom na strednej do rúk zbrane.... a skákať s padákom ? zastreliť prezidenta? príde mi to priathnuté za vlasy celé toto čo si napísal
veď si nevieš nájsť ani potrebné informácie a ty chceš ísť niekde do špeciálnych jednotiek? neviem, či si robíš srandu alebo si retardovaný, odpovedaj si sám (ak to dokážeš bez zakladania ďalšej nezmyselnej ankety)
aby sa nepovedalo, k téme: na nete je kopa kníh o tom, treba len študovať...
Občas treba hry vypnúť a vyjsť von na vzduch...dnes je každý hrdina hlavne rečami doma v izbe za pc...tvoje fórum je retardovane ty superbojovnik...asi by ti mal dát konečne niekto po papuli
Stredná odborná škola superbojovnícka Bratislava,na ulici Padlých hrdinov sa nachádza.
Študijný odbor Superbojovník,štvorročný s maturitou by ta mohol zaújimat.ale sú na výber odbory ako kuchár pre superbojovníkov a tak.A taktiež odbory ako Samuraj,Nindža zneju zaújimavo,tie sú aj s výučným listom.A vraj tam chodí prednášat aj Chuck Norris,ale to je len kuloárna infoška,ktorú neviem potvrdit.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
veľmo sa mi to ľúbi
aby sa nepovedalo, k téme: na nete je kopa kníh o tom, treba len študovať...
si daj spravit najprv lekarsku prehliadku, ci ta vobec vezmu do armady
Študijný odbor Superbojovník,štvorročný s maturitou by ta mohol zaújimat.ale sú na výber odbory ako kuchár pre superbojovníkov a tak.A taktiež odbory ako Samuraj,Nindža zneju zaújimavo,tie sú aj s výučným listom.A vraj tam chodí prednášat aj Chuck Norris,ale to je len kuloárna infoška,ktorú neviem potvrdit.....