ako sa vravi mala by si sexovat skrecka cize zistovat pohlavie. Chod k veterinarovi. Alebo ti to chovatel nepovedal?
je vle mien ale ta tradicia sa musi fakt zachodvat jednoznacne anca heh alebo uz ine buchticka, omrvinka, trvicka, lopata ... aj tak ta nebude posluchat. A nezabudni mu kupit obojok a retaz a nahupok. Aby nikeoho neuhryzol
a ja som ti pisal ak nevies kto to je ci on alebo ona tak chod za sverolekarom. Alebo sa pozri ci ma cvicku alebo oneh . Cvicka ja chapane ako hmm v tej hadanke vies kde ma vevericka cvicku? Tam kde mas ti picku to mi povedal oco ked som mal 7 rokov a pamatam si to do teraz
pokým je to este mládatko, tak to sa určí tazko. Ale ked je uz trochu väčší, tak to musís rozoznat, že čo má, je to vidno. Aspon ja som to rozoznala a mala som pritom aj mladé, čo sa mi doma narodili.
A s tými menami, môžes aj robertk jemu to je tak jedn
Tak kym je to este male, ani zverolekar ti nemusi povedat dobre. Viem, o com vravim. Nam povedal, ze je to ona a neskor sme zistili, ze sa mylil. A ak chces chlapcenske meno, moze byt Adam - Ancin brat z prvej pomoci...ak nie je prilis nabozne - to len tak ma napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
je vle mien ale ta tradicia sa musi fakt zachodvat jednoznacne anca heh alebo uz ine buchticka, omrvinka, trvicka, lopata ... aj tak ta nebude posluchat. A nezabudni mu kupit obojok a retaz a nahupok. Aby nikeoho neuhryzol
aaa...robertko wedel,ze ako sa wola.....aa..prisaham,ze wedel aj aportowat!!
alebo cikuľka
lebo ja ee...
A s tými menami, môžes aj robertk jemu to je tak jedn
Inak ja som mal vzdy samice, ale ani za toho Boha si nevim spomenut jak sa volali..
bola som s nim u zwerolekara
ale meno zatial ešte nema
rozmyslam nad tibim,skutrom a bongom