ale tak človek si sám poviem že ja vyrobím toto a keď to vyrobím chcem to predať a akú dám za to cenu ? no zrátam si čas námahu a veci podobné a vyjde ti že keď je niečo ozaj také že to chceš mať ale je to drahé ale hlbšie sa nad tým zamyslíš tak to zväčša nie je drahé všetko je práveže lacné ...no nie všetko ...vid Apple, Mercedes(merkedéš), Versace... ale aj tak ....napríklad ja mám tričko ešte z Continentalu čo mám dosť tričiek odtiaľ a nosia sa lepšie a sú kvalitnejšie ako tie Versace >
Presne tak! Napr. tento kabát čo vyzerá jak mop vraj stojí iba 8400€!!! Hneď by som takú kokotinu brala, keby na to mám, šak to sa iba prejdem po vonku a aj listy pri tom pohrabem! Šak to je úplne super, to sa oplatí ty kks, kabát-mop-hrable 3v1! Tak to už hej... Aj dva by som brala, jeden na doma a jeden von.
@kubbox .myslím skor veci od obrovských firiem ktoré často poriadne nezaplatia svojich zamestnancov a svoje produkty predávajú nadhodnotené a zdierajú svojich spotrebiteľov ..kolo značke atď
Všetky tie drahé veci sú len preto drahé, že ľudia im pripisujú nejakú väčšiu imaginárnu hodnotu. Existujú materiály za ktoré sa platí viac, lebo ich je menej, alebo sa ťažšie vyrábajú. Otázka je účel prostriedku. Ak mi tak isto poslúži lacnejšia vec je absolútne proti rozumu kupovať niečo drahšie. Úplne lacné veci sa samozrejme neoplatia, aj keď si ich môžeme kupovať neustále, strácame pri tom čas. Najlepší je zlatý stred, pre chudobnejších zlatý dolný stred a pre bohatších zlatý horný stred. Skutoční podnikatelia, ktorí si vymakali biznis od nuly by vedeli hovoriť o šetrení. Každý normálna firma šetrí najviac ako sa len dá, aby mala najväčší zisk - samozrejme spotrebiteľa nabáda k opačnému správaniu, aby najviac zarobila.
jasné, nie je to drahé len ja málo zarábam... a preto stačí počkať na koniec sezóny a hneď je zrazu možné všetko o 50% alebo aj viac % lacnejšie predávať... Tak čo? Málo zarábam, alebo je to zbytočne drahé?
tento výrok razia obyčajne tí ľudia, ktorí tankujú za 5 eur hovoria, akí sú bohatí, čo všetko majú, pritomrobia za minimálnu mzdu. to je super, že pracujú. pohoda. ale dávajú pocit druhým, že sú niekde inde. v skutočnosti do reštiky by nešli nikdy, alebo len občas pre oči. pravdepodobne niečím trpia psychického rázu. poznám zopár takých ľudí, a v skutočnosti sú presne takí, ako som to opísal v riadkoch hore. ja sa takými gebuzinami neriadim. zbytočné plytvanie energiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale tak človek si sám poviem že ja vyrobím toto a keď to vyrobím chcem to predať a akú dám za to cenu ? no zrátam si čas námahu a veci podobné a vyjde ti že keď je niečo ozaj také že to chceš mať ale je to drahé ale hlbšie sa nad tým zamyslíš tak to zväčša nie je drahé všetko je práveže lacné ...no nie všetko ...vid Apple, Mercedes(merkedéš), Versace... ale aj tak ....napríklad ja mám tričko ešte z Continentalu čo mám dosť tričiek odtiaľ a nosia sa lepšie a sú kvalitnejšie ako tie Versace >