tiez by ma to velmi zaujimalo, mne osobne to nedavalo zmysel nikdy, ci som bola dieta ,v puberte alebo teraz.....
a nevytaca ma to len pri dop. prostreidokoch ale celkovo, vsetko musia potegovat a myslia si aky su frajeri, proti sprejerom co robia pekne veci na nejake vyhradene miesta, alebo neikde kde sa to proste hodi, nic nemam.....
Asi to proste nepochopím...Ale predstavte si že v dielňach modernizujú dáku elinu..robia to aj niekoľko mesiacov a potom stačia dva traja ľudia čo ju celú potagujú zničia sedadlá a práca je v keli...Okrem toho za peniaze čo dáva dopravný podnik na opravy by za rok mohol kúpiť dve nové vozidlá...Dosť smutné
To je inak zaujímavé že inde sa to nedeje..teda jasné že deje ale menej ako na Slovensku. Ako napr. Horox spomenul Dánsko... Ale čím to je? Lepšie zabezpečenie? Viac peňazí na opravy a čistenie či len iná mentalita?
ako to, ze vo Viedni som nikdy nevidel ani smuhu na prostriedku mhd a naopak v bratislave som nevidel elektricku bez tagov a poskriabanych okien? ako by sa im pacilo, keby niekto takto doriadil ich auto??? je to hanba...vytrznikov treba okamzite oznamit soferovi a policii
No ekd ej obycajnou centofkou ej to dost onicom ale ked na dakej stene vyhradenej alebo aj v podchodoch na stenach su posprejovane tak to ej dost pekne
8. ked tak chces ja uz velmi nedavam svoje ... ale ked to niekto napise tak sa na to miesto akoby podpisal a ked napriklad ide na dalsi den na tej elektricke alebo autobuse a uvidi to tam tak sa mu to paci ze je to tam ale najlepsii je adrenalin o to ze to pekne vyzera az tak nejde ale o ten adrenalin a najlepsie su graffiti tie su aj pekne a adrenalin good
je to onicom preco to niekto na tie elektricki pise a to este nic ked z neakov fixov a preco ked niekto sprejuje preco nesprejuje sebe do izby alebo na vlastny dom ked je to take pekne ?
dopravny podnik na opravy dava velky prd jedine co je v dokonalom stave su prave tie uz vspominane vyhliadkove vozy pre turistov a co sa tyka tej samotnej cinnosti je potrebne si uvedomit ze nasa vlast ma len to co si sama spravila na mladych ludi jebe a mladi ludia jebu na nu je neuveritelne ako sa clovek dokaze pozriet na vec len z jedneho jedineho hladiska a smutne pretoze tym sa poriadne zmensuje pocet ludi ktori prinasaju skutocne riesenia problemu a nie len zatienenie zazil som bohatstvo zazil som chudobu mam priatelov jak medzi tzv ''spodinou'' tak medzi vysokopostavenymi ludmi takze viem o com hovorim narozdiel od niakeho idiotka ktoremu v zivote islo vsetko ako po masle a ludi ktori nemali tolko stastia oznacuje za ''neprisposobivych''
skutocne riesenie tohoto problemu je take iste ako riesenie problemu deciek chlastajucich v krcmach ale uz som ho pisal tak to napisem len v skratke = stat by sa mal mladym ludom viac venovat
28.Typek: To že dopravný podnik dáva na opravu veľký prd je teda riadna somarina. By si sa divil ako by vozidlá DB vyzerali keby ich čo i len pol roka nečistili..Ale uznávam že to čistenie nebýva dokonalé ale ani sa bohužiaľ nestíha
Ale je pravda že štát by sa mal mladým viac venovať...
No tak nadšená tým nie som, ale myslím, že sa s tým nedá nič robiť..ovšem takto doničený interiér mi vadí omnoho viac ako extrerier..a myslim si ze to clekovo nebudi dobry dojem na navstevnikov...
Ďakujem za všetky príspevky a som rád že niesom sám komu to vadí...Kto vymyslí najoriginálnejší spôsob ako tomu zabrániť získa...hm...no...napr. rešpekt
natrieť električky farbou na ktoru sa neda tagovat....ale to by bolo mrte drahe ale keby sa to spravilo nemuseli by sa čistiť tak často ako sa cistia...
a este k prvej teme ano aj mne to vadi mam zopar kamosiek co toto robili ale aj tak som nepochopila co im to dava...
toto sa sice netyka mhd ale my tu mame novy podchod za velapenazi a niaky trapaci to tam hned pokreslia...kebyze asponnieco pekne aleoni tam davaju trapne cmaranice...nech si to pak zaplatia samy...a taktiez ma sere ze ideme kupit novy vytah za ktory nikto neche platit ale vozit sa v nom idu.....blbci!!!
no mňa to velmi teda serie pokial by predomnou niekto začal čarbať centrofixkou a neboli by zrovna v presile tak mu s tým počmáram oči... poslal by som to do plynu všetko najradšej, najviac ma dorazilo keď k nám došli čisto nové duobusy ešte ich ani nezložili z vagónov lebo došli v noci a ráno už boli posprejovanéé.. sila čo ?? a vtedy sa už vážne plánovalo že sa niečo podobné nafinguje a tých čo to spravili tak dobijú všetci zástanci MHD k smrti.. ja by som bol za aj keď som mierumilovní človek ale niečo s tým robiť treba
A najlepšia obrana by bola zbaviť sa debility čo je však veľmi náročné takže potom jedine ak zvýšená ochrana a poriadne tresty!! niekedy stačí jeden odstrašujúci prípad a všetci si to dobre rozmyslia... však pozrime sa na našich rakúskych susedov.. videli ste tam niekde počarbaný vlak alebo nebodaj stanicu ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a nevytaca ma to len pri dop. prostreidokoch ale celkovo, vsetko musia potegovat a myslia si aky su frajeri, proti sprejerom co robia pekne veci na nejake vyhradene miesta, alebo neikde kde sa to proste hodi, nic nemam.....
menim nazor, beriem spat
napr. take Dansko... tam nikdy nikde nieje ziadny grafit, alebo znamka vandalizmu... a porovnajte so slovenskom
aku hovadinu som to trepla??!
Ale je pravda že štát by sa mal mladým viac venovať...
ale ak niekoho raz v elektricke uvidim tak poleti oknom, a je mi jedno ake velke to okno bude
lámať ruky
a este k prvej teme ano aj mne to vadi mam zopar kamosiek co toto robili ale aj tak som nepochopila co im to dava...
A najlepšia obrana by bola zbaviť sa debility čo je však veľmi náročné takže potom jedine ak zvýšená ochrana a poriadne tresty!! niekedy stačí jeden odstrašujúci prípad a všetci si to dobre rozmyslia... však pozrime sa na našich rakúskych susedov.. videli ste tam niekde počarbaný vlak alebo nebodaj stanicu ???