moj nick vznikol spojenim zaciatocnik slabik mena a priezviska...a 88 tam mam preto, lebo 8 je moje oblubene cislo a tak som si myslel ze ked tam budu dve budem mat viacej stastia (blbec som
no vsetci ma volaju Beba taqze si robim aj take nicky napr na pokeci mam Bebaa017 ae tu...ked som sa tu registrovala taq toto ma prve napadlo bo tak sa vola frajerka mojho psa omg
no volám sa Veronika....a keďže sa mi páči w, tak wera...a 5..no hmmm mám tam 5 pätiek a taký nick som si už vymyslela na pokeci..lenže teraz tam síce už nechodím
no a tento nick wera55555 využívam aj na viacerých stránkach len už na pokeci nemám takýto, ale nový že Sanny113....no Sanny preto lebo taký nick mala aj moje teta a 113...hmm lebo som si ten nick vytvárala keď som mala 13 a 13 bolo obsadené takže 113
Bolo to dost prvoplánové kedže som nečakala že sa na birdzi zabývam čiže je to asi štvrtá skomolenina mojho mena čo nebola obsadená chcela som Ďuďa podla prezývky ae mekčene nejdu a Duda no ehmm ...to radšej nie
Jedna staršia hra "Mechwarrior" bojove roboty a tam bol Wardog, bol to najlepší robot a nejak som za neho hrával tak mi to ostalo. Prezývka čisto netová.
lawey na vase pocudovanie neni nic ohladom sandorka...mala som asi 12 a zacala soms a zoznamovat z internetom a kedze nicky lily a lilia boli poobsadzane uz vtedy som nechcela mat cisla tak som zacala sa hrat z pismenkam a vznikla Lawey
A ylermi je finske meno ktore ma meniny 6.5 (ja mam 5.6) lenže tu niesom ylermi lebo mi to jedna vyfukla xD @ylermi však? xD ale nehnevam sa na teba....no nie moc... xD
Takýto nick mám aj na pokeci, a keďže som si myslela že to je niečo také ako pokec- toľko veľa ľudí, takže tak... a navyše som neplánovala že sa tu nejak dlhšie zdržím...
zaujimeve ked to citam ........no moj nick napr. na pokeci xixi666 vznikol tak ze mi skoro kazdy pisal do RP ze xixi [chi chi] tak sa mi to zapacilo a 666? prvy napad v tom momente....a Fr3tka? = fretka ....najprv som cela ze haluz "f3tka=fetka" ale tak som tam radsej dala aj to "r"...aby si niekto nieco nepomyslel ...aaaa pacia sa mi fretky
no, tu preto lebo moj oblubeny futbalovy hrac je Puky, a na drese ma 15, a na pokeci mam Odmilky a to preto lebo kadzy sa ma pytal kde byvam a tak som poevdala "podmostova 4 fialova krabica od Milky, " teraz mam aj taku adresu tu na tomto nicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
1dnoducho z priezviska:
3,14 znamená "Pí" a k tomu "r"
btw: je to aj obsah kruhu [π.r ²] len bez tej druhej mocniny
no a tento nick wera55555 využívam aj na viacerých stránkach len už na pokeci nemám takýto, ale nový že Sanny113....no Sanny preto lebo taký nick mala aj moje teta a 113...hmm lebo som si ten nick vytvárala keď som mala 13 a 13 bolo obsadené takže 113
A ylermi je finske meno ktore ma meniny 6.5 (ja mam 5.6) lenže tu niesom ylermi lebo mi to jedna vyfukla xD @ylermi však? xD ale nehnevam sa na teba....no nie moc... xD
ozaj, podľa fínskeho kalendára maá Mielikki meniny 23.9. (síce to nemá nič spoločné s mojimi meninami, ale to je jedno )
2- » www.birdz.sk/forum/ako-vznik...
moj nick vznikol z jewdnej rozpravky ktoru davali ked som bol mensi myslim ze sa volala cerveni klastor
funebrak = hrobar
funebračka = hrobarka
no a hereIam.....to mi len tak napadlo, ale je to take vystizne a nikto iny to nema