Ja si vzdy davam talianske. Neviem preco. Asi preto ze sa mi taliancina paci. Tento nick znamena "pekelnik" a vyjadruje to moju zivotnu filozofiu cize satanizmus
ked som toto zakladala mala som rada Q a chcela som aby to znelo americky ..beirčulaik by sa to malo čitať ale je to barčulik iba .. a preto dve áčka lebo ja mam sade v kazdom nicku aspon dve pismenka po sebe rovnake
lebo ked som bol mensi tak mi raz sesternica povedala peterko a potom som si dal na pokec najprv ze pepopino (to som nepoznal vtedy este znacku kondomov!!!) potom peterko114 a potom mi spoluziacka poradila peterk ze to super vyzera...lenze tu na birdzi sa to nejako nedalo dat tak som si dal jednoducho peterkoo
Ehm...no ja poriadne ani neviem ako ma to napadlo... proste všetko a nič... ja to tak chápem,že som všetko a nič, niekto ma pozná vie o mne možno že to "všetko" ale niekto ma možno aj pozná ale proste vlastne ani poriadne nevie aká som...čiže nevie o mne "nič"... myslím,že tak nejak ma to napadlo a dala som to dokopy...
Tak ja to mám svoje meno v azbuke... tie písmená na slovenskej klávesnici, čo sa podobali na tie z azbuky... som si to tak napísala... čiže suzana - сузана ...
Lebo všade mám Drew, tak že dám niečo iné a napadlo ma punkgirl a punkgirldrew by už bolo dlhé tak som dala punkgirldr aaa to bolo dávno, zmenila by som ho....
ja vsade kde som registrovana mam nick Lola, tak ma vlastne aj vela ludia vola,ale tuto som prisla a vsetky mena, ktore boli aspon podobne Lola uz boli zadane a cisla za menom nemam rada,tak som si dala prve,co ma napadlo
mňa to napadlo, pretože priateľ kedysi kreslil graffiti a keď ich je viac ľudí, tak sa podpisujú "crew", vtedy som vôbec nevedela, čo si sem dať, tak to bolo také prvé, čo mi napadlo
ja mam zivel vzduch podla svojho znamenia a chcela som nieco "magicke" tak som pouzila anglicke slovo air (vzduch) a pridala -ia aby z toho vznikol zensky rod.. pouzivam tento nick takmer vsade uz asi 7 rokov haa.. a tiez nejake variacie akoze metalAiria a podobne..
volam sa Martina...to som si tu davat nechcela take onicom Tina je meno ako pre psa paci sa mi Tia -pekne kratke podla mna no a mam rada cislo 9 a ked sa daju 3 za sebou podla mna to vyzera celkom pekne
tak ja som z pociatku dal Cruz iba tak, lebo sami paci to meno, ale potom som prisiel na to, ze ma to vystihuje...Cruz pochadta zo spanielciny a znamena kriz alebo krozovatka a ja sa obcas citim ako krozovatka, cize preto a 89 je rok mojho narodenia....strasne mam rad ten rok a som nan hrdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
od vena cava (inferior, superior) cize horna alebo dolna duta zila
a kombinacia s anglictinou.. a ze jedina vec ktoru si pamatam z kvinty gramatiky sj, je termin "polokalka"