fuj ako sa mam zbavit nechute do alkoholu??hlavne ked zbadam nicolaus vodku ma az napne fujha a ak ju ete citim tyka pomaly...je to ppreto ze mi pred mesiacom bolo koli tomu dost zle ale po mesiaci?! jak sa mam zbavit toho???hm iny alkohol???
lol mas 15 a pises ako nejaka skusena alkoholicka v tvojom veku som ani nepil ...ale to je jedno...ano u mna prisla tato nechut pred rokom a odvtedy nepijem tvrde...boze tak si daj vinny strik alebo pivecko...tvrde nici pecen
To je parada, ja mam uplne ten isty problem s nicolauskou Mna pre zmenu napne pri hocicom co vyzera ako alkohol a este vela vody pretecie kym sa to vrati do starych kolaji...
1. Ajkalifeislove...co tak nejake drinky, v dobrych podnikoch ich mas pln ...sice nic moc, ale ja najradsej nicolaus s cappy(jahoda), alebo este radsej s redbullom (s tym ale v 15-tich opatrne)...daj si to v pomere jedna alko. k dvom (pripande trom) nealko do jedneho pohara a nie je co riesit .....a ak mas v ustach chut na blivkanie po poldecu(ak nechces drinky), mne najlepsie pomoze ciga
20. Akuska tiez dobry napad, no ked uz teqilu, tak jedine so solou pred poldecom a citronom po poldeci. lebsie ako akakolvek brzda ...vazne
all...a netvarte sa vsetci ze ste v patnastich nepili...a ak ste vazne nepili, tak dnes je to ine. hranica sa posuva. ja poznam mnoho (normalnych) ludi, ktory zacali i skor. ja osobne v az v 14-tich a vediem uple normalny zivot. zdravotne problemy nemam a nie som ani alkoholik ...dokonca v poslednom case na alko postupne zanevieram. ma to uz prestava bavit. Holka polozila normalnu otazku a vy hned, ze jaka je skazena, lebo si raz za cas vypije................som vazne zvedavy na vase deti, kedy s tym zacnu ..peace
xixi sak 23 ma pravdu ani ja nepijem ja len tak prilezitostne ked daco sa oslavuje alebo neviem ale toto sme sa ani neceli opit ale tak cez slamky a este v takom teple fuj ked si na to spomeniem...mali sme aj ja aj ta druha baba problemy s chalanmi a ze pojdeme len do nalady ale trocha sa to vymklo z podkontroli... ja nepijem ale aj ja som mala tak ze dost opita v 14 ale to bolo 2 mesiace pred 15tkou a to na novy rok 15 broskyn bez brzdy no fujha...broskyna...ble a potom narodky ale to sme miesali jedno cez druhe ale to bolo len tak do naladky a teraz v maji presne je to dnes mesiac dozadu a to bola nicolauska fuj kentus som zvedava jako bude na konci roka ..este aj kamoska ma tyzden pred koncom 15tku-20.juna no boze to zas bude ...uf idem na citrus alebo dake piv xixi a zevraj tequila je dobra...ze kika???
25 ano tequila je the best len prosim ta nepi zlatu ale stribornu!! lebo zlata sa pije s pomarancom a tak nezneutralizuje ako citron pri striebornej a nemusis vypit 15 ako broskynovej zarucujem
Ak nechceš piť, tak ani nikto ťa nemôže nútiť... Ale ak sa chceš zryť, tak si kúp víno, to sa dá piť stále a z neho ti hádam nebude zle a budeš dostatočne high, aby si mohla zapadnúť do skupiny ožranov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a da sa nepit, vzdy sa da nepit
20. Akuska tiez dobry napad, no ked uz teqilu, tak jedine so solou pred poldecom a citronom po poldeci. lebsie ako akakolvek brzda ...vazne
pivo to asi vyriesi