Predstavte si..tie naše rôzne témy o láske...tie rôzne vymyslené príbehy..o nej..básne..všetko ako to vnímame..je to krásne ale aj bolestné...a predstavte si ako by reagovali na to vaši rodičia..povedali by si na to mladá! máš čas! ani na to nemysli! čo b
zaujimava myslienka, hlavne p tade "aj bolstne" po tom uz klasicka tema, rodicia verzus deti, ale inak zaujimava myslienka
ja neviem, ja mam frajera rok a 8 mesiacov a rodičia všetko v pohode.... ale minuly rok sme spolu neboli na vianoce a teraz budeme na Stedry Den,sice az vecer ale BUDEMEEE tesim sa
a jasne ze to suvisi aj s vekom, ak si nejaka 13 rocna najde frajera, ja ako matka by som asi nieco robila, no neviem, kedze viem ako to je v tejto mladezi, asi by som ju nejak obmedzila, ale ak by bola taka ze doveryhodna a nerobila blbosti, a vsetko, pohoda....ale ja budem prisna mama
aj napriek zakazu rodicov by som si sla za svojou laskou, ale zase oni vedia preco to hovoria, su skusenejsi a nakoniec aj tak maju vzdy pravdu a nemysli si, ze laska v 15tich, aj ked to teraz mozno tak citis, je to prave orechove...no na druhej strane, byt zalubeny je uzasne, tak do toho
Ževraj by už aj bolo načase, aby som si našla chalana, ale nač by mi nejaký chuj bol?! Do riti nech idú, nanajvýš by som mu rada rozkopala gule a nech ma neotravuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja neviem, ja mam frajera rok a 8 mesiacov a rodičia všetko v pohode.... ale minuly rok sme spolu neboli na vianoce a teraz budeme na Stedry Den,sice az vecer ale BUDEMEEE tesim sa