mam 17....nemam babu...nic vynimocneho...lenze ja som este nemal babu... uz som sa nad tym casto zamyslal,a bude to asi preto,ze kde byvam...tu sa neda chodit von..tu nie je nic take...tu niesu baby,normalny v poho ludia...cize tu sa von nechodii...takz
hehe, neboj, par krat za tyzden je este dost zvladnutelne, vzhladom na to ze kopu ludi z toho isteho mesta tolko casu na seba nema niekedy...ale jasne, ke stretnes fajn holku, cestu si k nej najdes
ked si nemal doteraz znamena ze ta pravdepodobne caka nieco lepsie ako setkych tvojich znamych co uz vztahy mali...love foreveeer ....robit kvoli takej blbosti unahlene zavery je slabostvo...si mlady mas cely zivot pred sebou...
ach... uprimne ta lutujem, vztah na dialku sa da reaizovat iba ak sa vidate aspon raz do tyzdna nemam s tym sice vlastne skusenosti ale kamoska chodila s jednym z druheho konca slovenska takze radsej zacni robit nieco preto aby si z tamad cim skor vypadol niekde kde sa da zit a nie tam hnit.. kapis ?
jeejda..ja mam tjez 17..nikoho som nemala a neriesim to..proste asi to tak ma byt..a mozno stretnes njekoho, s kym budes cely zivot..a urcite nepomyslaj na samovrazdu, alebo daco podobne..nic tym nevyriesis..oka..takze keep smiling
Nechápem čo riešite so vzťahmi na diaľku. Poznám ľudí čo vzťah na diaľku nezvládli a poznám pár, kde ich delí celá republika ale využívajú každú možnosť vidieť sa a klape im to už asi rok... A poznám pár, kde ich niekoľko rokov delilo pol republiky, on za ňou každý týždeň chodil a momentálne spolu žijú a prežili aj tú diaľku...
Takže vzťah na diaľku záleží naozaj od konkrétnych ľudí a od toho, či sa môžu aspoň raz za čas vídavať...
@Nikecik ...Staci sa len pohnut z domu von, mi nehovor, ze v DS niesu moznosti, ved tam je neskutosne vela krasny dievcat a v pohode ludi , mozno mas len zly pristup...
ja som do tohto roku nemal ziaden taky vaznejsi vztah a prezil som to nejak. a vztah na dialku moze fungovat, ja taky mam a pohoda. len zase ide o to, aku velku dialku. do 30 km je to este pohoda
nestriedala som chalanov len kvôli tomu,aby som nebola mimo,alebo aby som bola ako moje kamošky.
jednoducho som vedela,že s niekým začnem chodiť až vtedy,keď ho budem mať rada.
nič som neuponáhľala a nikdy som toho neľutovala.
stojíš o to,aby si mal rýchlo babu,len aby si nejakú mal?
aby si striedal jednu za druhou?
radšej si počkaj na takú,s ktorou budeš dlhšie ako týždeň. Oplatí sa to
a vzťahy na diaľku? ja mám vzťah na diaľku už skoro dva roky a nemôžem sa na nič sťažovať. a ľudia,čo sú aj z toho istého mesta a sú na vysokej škole v iných mestách sú tiež zrazu od seba cez týždeň mimo.veľa ľudí je so svojim partnerom len cez víkendy a nie je to tragédia...
jednoducho som presvedčená o tom,že ak mám niekoho naozaj rada,tak počet kilometrov je zbytočným číslom,ktoré je pre lásku nepodstatné...
vidíš, sám hovoríš, že nemať holku nie je nič výnimočné...no, a to, že ešte ani jednu, tiež nie...už len keď sa pozrieš na birdz na forúm, každý týždeň tu máme aspoň jednu takú diskusiu. ešte vždy sa mohlo stať, že by si mal viac príležitostí, ale vzťah by si nemal a ostávalo by ti len priznať, že to nie je okolnosťami, ale tebou. toto môžeš vždy zmeniť. lepšie? ďalšia otázka: koľko ľudí nájde v 17ich lásku na celý život? to, že ju nemáš, nemusí znamenať hneď, že si horší, ale poukazuje to aj na tvoje priority a očakávanie od nej. nemeň ich, nebudeš šťastný. a ako povedala Galinka, už čoskoro príde výška a veľa sa toho zmení.
kua a čo majú hovoriť ľudia čo žijú na dedine? Sa tu ideš rozplakať že v dunajskej strede nie sú dievčatá a možnosti...ide o prístup..keď chceš tak sa budeš kurviť aj vo vavrišove v hornej dolnej pri strednej
ale nie je to o tom...na dobré veci sa čakať oplatí
@nikecik To je nejaká tvoja osobná vada že si z dedinky pri DS alebo...? Tiež som z dedinky o ktorej takmer nikto nikdy nepočul ale nepovažujem to za nejaký problém pokiaľ ide o vzťahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som tiež ešte nikoho nemala a neriešim
Hlavne si nenájdi nejakú z opačného konca republiky
Takže vzťah na diaľku záleží naozaj od konkrétnych ľudí a od toho, či sa môžu aspoň raz za čas vídavať...
a nehanbím sa za to.
nestriedala som chalanov len kvôli tomu,aby som nebola mimo,alebo aby som bola ako moje kamošky.
jednoducho som vedela,že s niekým začnem chodiť až vtedy,keď ho budem mať rada.
nič som neuponáhľala a nikdy som toho neľutovala.
stojíš o to,aby si mal rýchlo babu,len aby si nejakú mal?
aby si striedal jednu za druhou?
radšej si počkaj na takú,s ktorou budeš dlhšie ako týždeň. Oplatí sa to
a vzťahy na diaľku? ja mám vzťah na diaľku už skoro dva roky a nemôžem sa na nič sťažovať. a ľudia,čo sú aj z toho istého mesta a sú na vysokej škole v iných mestách sú tiež zrazu od seba cez týždeň mimo.veľa ľudí je so svojim partnerom len cez víkendy a nie je to tragédia...
jednoducho som presvedčená o tom,že ak mám niekoho naozaj rada,tak počet kilometrov je zbytočným číslom,ktoré je pre lásku nepodstatné...
ale nie je to o tom...na dobré veci sa čakať oplatí