Sú geniálne Fakt dobre všetko vystihujú... Ale najlepší je aj tak ... ten sa nedá proste ničím nahradiť, vždy ho chcem použiť trebars na FB alebo tak a nadávam že nemám jak
mohli by byť trošku modernejšie... ale inak sú v pohode ..noo okrem toho čo má vyplazovať jazyk..keď som tu bola nová, tak som si myslela, že ten jazyk je ruka, ktorou si zakrýva ústa...
tak byvaju aj lepsie ... ale mozno by bolo lepsie keby ich bolo viac a keby bola nejaka lista pri pisani komentarov pre vyber smajlov .. inak nemam nic proti ..daju sa
nie su! su uplne genialny, prave BIRDZovske toto sa tu nezmenilo, nieco, co mi pripomina a dufam ze aj navzdy bude pripominat stary birdz, akym bol, ked som sa registroval, lebo vtedy bol najkrajsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tie, čo boli potom dorobené sa mi nepáčia už vôbec
Vďaka za zbytočnú informáciu. Nebudem s ním riešiť nič. Smajlíky ma až tak nevzrušujú, aby som tlačil na ich zmenu.