Keď je plachý, hanblivý, prípadne koktá (môj najlepší kamarát z detstva sa zajakával, tak možno si to nejak s tým podvedome spájam). Ale naozaj vážne Príde mi to milé a sympatické, zvlášť keď už na prvý pohľad cítim, že je to aj naozaj dobrý človek.
@rosiegrace no neviem, ci je toto zrovna nejak malo frekventovany spustac pritazlivosti, vzhladom k tomu, ze asi vsetkych ludi pritahuju ludia, ktori doslova "vyzaruju" pozitivnu energiu (cau @pisik ), ale urcite mas dake eso v rukave
@azizi to je fajné ...existuje aj viac duplikátov z teba poroztrusovaných po Slovensku? ...ja sa totiž pri nervozite zajakávam a cítim sa potom zle aj pred babou ...je to potom celé na prd mám pocit..
Jaj nie oprava nie zajakávam, ale skôr že sa zakokcem, proste niekedy sa mi to darí, keď som nesvoj ...ale cítim sa blbo a to aj asi baba spozná, že som nejako neni vo svojej koži
Mam rada ked vyzeraju mladucko... Sa mi naposledy pacil Junak co bol o 5rokov starsi, ale na viac ako 23 nevyzeral... Ten bol aj chlpaty jak lesny macko a mal taky pripeceny usmev. Nespiacej mokry sen proste...
Keď niečo vysvetľuje a vidno na ňom, že vie, o čom rozpráva, že toho vie veľa a že ho daná vec baví.
Myslím, že veľa ľuďom je to sympatické, ale pre mňa je to vyslovene turn on.
Z takych o mi prve napadaju: zaujimave farby oci a ujebany zmysel pre humor
A inak co nie je vidiet na prvy pohlad ale dava to cloveku v mojich ociach vela plusovych bodov: ak je ohybnejsi nez ja
Arogantný výraz v tvári.
Račkovanie.
Dlhé nohy.
Nie som na veľké tetovania, ale sú mi sexy také maličké.
Niečo, čo moja manka nazvala "oblieka sa ako chlapec"... Bola tu nedávno o obliekaní téma. Kto si spomenie, je super.
Nevšednosť.
Piercing.
Utiahnutosť je tiež sexy.
ked ma chalan 20 a viac... najlepsie nad 25 a vyzera mladucko, ako taky kidík ešte ale ma poriadne zarastené nohy ale uplne najviac je pre mna cesticka lasky
A este u chlapov blond/rysave dlhe vlasy a brada (tmave tiez, ale blond ma nejak viac toto) a celkovo taky Viking programator vibe to nie je uplne nezvycajne mozno, ale z toho stracam hlavu uplne zarucene
Alebo taky ten financny manazer typ, ze pekny oblek, slusne boty a k tomu dlhsie vlasy, no uf
@kerrang Nie, naozaj je to hrozne milé a sympatické! Ja bývam tiež veľmi nervózna z nových ľudí (jedno akého pohlavia). A či je nás takých viac? no... To pochybujem, keďže mne všetci vravia, že takého človeka ako som ja, ešte nestretli Ale som si istá, že sa to isto páči viacerým dievčatám
Prsty na nohách (to očumujem aj ženám vlastne ), žily na rukách, pekné znamienka (také tie ploché)...
A dosť mi je sympatické, ak má človek nejakú nedokonalosť (napd.ex mal predné vrchné zuby umelé, kamoškin frajer má "vytečenú zreničku"...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Myslím, že veľa ľuďom je to sympatické, ale pre mňa je to vyslovene turn on.
A inak co nie je vidiet na prvy pohlad ale dava to cloveku v mojich ociach vela plusovych bodov: ak je ohybnejsi nez ja
Račkovanie.
Dlhé nohy.
Nie som na veľké tetovania, ale sú mi sexy také maličké.
Niečo, čo moja manka nazvala "oblieka sa ako chlapec"... Bola tu nedávno o obliekaní téma. Kto si spomenie, je super.
Nevšednosť.
Piercing.
Utiahnutosť je tiež sexy.
Krásne lýtka
A este u chlapov blond/rysave dlhe vlasy a brada (tmave tiez, ale blond ma nejak viac toto) a celkovo taky Viking programator vibe to nie je uplne nezvycajne mozno, ale z toho stracam hlavu uplne zarucene
Alebo taky ten financny manazer typ, ze pekny oblek, slusne boty a k tomu dlhsie vlasy, no uf
A dosť mi je sympatické, ak má človek nejakú nedokonalosť (napd.ex mal predné vrchné zuby umelé, kamoškin frajer má "vytečenú zreničku"...)