taaakže.. vyšla som vonku a kukala som sa z balkóna na oblohu... zrazu som videla: čo ja viem čo to bolo (účel diskusie: ja chcem vedieť čo to je) proste to bolo ako nejaká veľká hviezda a kúsok (úplne maličký kúsok) of toho taká menšia menej viditelná da
to boly Obamové bombardéry B58, ktoré tajne posiela z USA do Poľska.............nikomu to nevyzvoň, lebo si ťa tajna služba FBI najde a pôjdeš do basy, alebo bláznivca, že čo si vymyšľaš!!!.........jasan kuriatko?!..........filip
no podla mna to su 2 hviezdy za sebou a zem je v takom uhle ze sa ti zda ze su tesne vedla seba...preto je jedna vacsia a druha mensia (predstav si to v tych megasuperobrovskych rozmeroch)
@taktosavolam Najpravdepodobnejšie to bol meteoroid, vetší ktorý po vstupe do atmosféry Zeme sa rozpadol na dva . Ale z tvojho príspevku ani neviem či sa to pohybovalo. Takže trošku viacej popísať by to nebolo zlé.
tak pokial sa to pohybovalo po trajektórii, tak družica a pokial len pomaly, či takmer nebadatelne, tak možno Hablov teleskop, či iná kravina...alebo žeby IT volat domú ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov