Možnože to neni pre vás dôležité, ale pre mňa je, spolužiačky majú 2, niektoré 3 a chalanom sa to páči. A ja pomaly nič. Nepoznáte nejaké cviky na väčšie prsia alebo iné triky, plastika je zatial nedohľadn
hmm, nemáš málo žens. hormónov? skús ísť ku gynekológovi......cviky podľa mňa žiadne ktoré nejak fungujú nie sú ale neviem :/ .....alebo možno ešte dorastú
áno, poznáme to krásne zistenie "doriti, veď ja ani nie som v tej tabuľke" ale nepoteším ťa, tie cviky posilňujú len prsný sval, ktorý sa ale u žien pri spevnení nerozpína, takže sú len na pevnosť, nie na zväčšenie. (dúfam, že som teraz niečo nedoplietla )
mám 20 a tiež nedisponujem zrovna bombami. a moje spolubývajúce majú ešte menšie. nauč sa s tým žiť po čase prídeš na to, že nič nevyzerá lepšie ako žena s malými prsiami v tielku bez podprsenky
a hlavne si stále opakuj toto:
"kde teraz nič nie je, neskôr nemôže ani nič visieť"
jeejha kašli na to. niektorým chlapom sa to páči, keď má baba malé prsia. ja tiež nemám štvorky a žijem síce, ani jednotky.. ale vždy to zachraňuje dobrá podprsenka..
Každý chalan pomaly slinta za väčšími, tým nemyslím 5 a vyše (fakt malé % má rado úplne malé), tobôž keď sú odhalené vo vystrihu. Je to znak ženskosti, ktorý ho priťahuje
pripájam sa, nelám si hlavu. ja mám cez 18 a tiež nie som pomaly ani v tabuľke... veľkosť 75 AA, to znie fakt smiešne... ale zase, malé prsia sú predsa krajšie ako veľké, to si pamätaj. posledným rokom sú aj malé prsia v móde a na plastiku chodí čoraz viac žien kvôli zmenšeniu pŕs. ak si myslíš, že kvôli tomu budeš mať problém s chlapcami... nuž nebudem ti klamať, s niektorými, ktorí sú ešte debilné deti hej. ale ver tomu, že ten tvoj pravý bude tvoje maličké prsia zbožňovať - pretože sú malé, milé a tiež pevné a neovísajúce a náhodou je to fakt zlaté, keď ti chlapec pošušká do ucha "tak malé som ešte v rukách nedržal" netráp sa tým a urob z toho svoju prednosť
no na tvojom mieste by som si s tym hlavu nelamala..podla mna radsej mensie ako velke budzogane...po porode sa prsia zvacsia...cviky ti podla mna nepomozu zvacsit ale len spevnit....ja by som zase pre zmenu mala radsej mensie...
Pomôcť ti asi nepomôžem ale nezáleží čo sa páči chalanom lebo vo vzťahu nejde o kozy. Mne osobne sa páčia dvojky prsia ale najviac ma priťahuje zadok a ešte keď ma dievča niečo v hlave tak je to super čiže sa tým netráp a dúfam že o plastike ani nerozmýšľaš lebo to je najhnusnejšie asi čo medicína vymyslela, plastiku poprsia nechutné, umelé a po niekoľkých rokoch to treba meniť lebo silikónové implantáty časom schnú a sú tvrdé hlavne tie najlacnejšie. Ako veľa to stojí tak je to aj na hovno a keď si dievča dá v 20 rokoch implantáty tak v 30(40) rokoch po druhej výmene to vyzerá hnusne a potom sa stým nedá už nič robiť tak prirodzená krása je najkrajšia čo môže byť a myslím si že dosť chlapov je za to čo som napísal že neznášajú silikóny. Ešte hormonálne sa to dá ale neviem v akom veku lenže zase je tam riziko ako všade že sa to prejaví na tele a žena priberie a o5 to nie je ono čiže nešpekuluj nad sebou a neporovnávaj s inými ženami nechaj to na chlapov lebo každý máme iný vkus.
ako chalan mozem povedat ze mne osobne sa velke prsia nepacia.A nezufaj nie kazdy je na velke prsia a urcite mas nieco s cim si spokojna aj ty.A ked sa nebudes pacit nejakemu chalanovy koli prsiam tak mu asi o teba nejde.To je jednoduche.Hlavne sa netrap
Pridavam sa k väcsine a nie mensine ako niekto pisal, ze sa chalanom pacia velke prsia. Mne osobne sa velke prsia tiez nepacia a optimum su dvojky. Umele kozy uz vonkoncom neuznavam. Som striktny vyznavac prirodnej prirodzenej krasy a nic si z toho nerob. To sa este spravi napriklad ked budes mat dieta o cisielko vacsie mozu byt a budes v pohode. A este jedna vec, aj v materialoch co su urcene priamo muzskemu publiku na vzrusenie je coraz viac vidno zeny s mensimi prsiami a neraz su naozaj krajsie ako sexbomby s plastikou a melonmi Vobec sa tym netrap, zena ma aj ine casti tela cim moze chlapa uputat krasou tak nezufaj. Inak plne suhlasim s nazorom @Pa3cek a @Grietusha.
plastika je v nedohladne? si uplne na hlavu ci len s konikom si sa zrazila? kvoli takej picovine (okrem toho ti este narastu) by si si dala do tela dake umele picoviny z ktorych mozes kedykolvek chytit nejaku infekciu alebo nieco ine...pripadne zomriet pri operacii ako jedna bratislavcanka...? fakt dopici napady za milion mam pocit ze hormonov mas dost ale isli do blbych miest - do hlavy asi
Mam najlepsiu priatelku, ktora ma male prsia a sice ju absolutne neberiem ako sexualny objekt, ked vidim pod trickom tie jej male kopceky tak som nadrzany jak nikdy.. Nie kazdemu sa musia pacit male prsia ale ti, co ta neberu taku aka si len pretoze ich mas male, su este decka a z takych si tazku hlavu nerob
Radsej male, pevne ako velke, neforemne Aj ked cisto teoreticky velke neforemne zvyknu mat holky, ktore maju nejake to kilecko navyse a keby schudli celkovo aj tie prsia by sa spevnili... Kazdopadne si nic z toho nerob...kazdy co by ta odmietol kvoli prsiam ti za to nestoji...
Myslím, že toto by ťa teraz nemalo vôbec trápiť. Je veľa chlapov ktorý maju aj tak radšej zadok ako prsia Aspoň ja sobne by som vedel na peknom zadočku aj spinkať. Môžem sa len prikloniť k tomu čo ti napísal Pat3čekalebo kto to je. Netráp sa tým moja. Nechci vidieť spolužiačky po pôrode ako si budu šľapať po bradavkách. Tak pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a hlavne si stále opakuj toto:
"kde teraz nič nie je, neskôr nemôže ani nič visieť"
a nejde o veľkosť, ale o pevnosť a tvar
a furt lepsie nez by si mala nejake extra velke a by ti viseli potom
A ak budeš mať priateľa, ktorý ťa bude ľúbiť, tak ver, že jemu sa páčiť budú
@Chevro takzvany nasobič veku 17 rokov * 1 prsia = 21
a poznám celkom dosť ľudí ktorým sa skôr páčia menšie (vrátane mňa) a môže sa to ešte zmeniť
a aj keď nie tak dobrého (pekného) nikdy nieje veľa