» www.gitarista.sk/video-hodiny/vi...
Učím sa hrať na gitare a ako to vlastne vybrnkávať? niečo sa tam spomína, že dole dole hore hore a dole, ale mne to nejak nevychádza..
a ak viete ešte nejaké vybrnkaváčky tak sem
aaaa ja ti poradím kúpiť si to vybrnkávatko proste neviem ako sa to presne volá, taký plastový trojuholník. neni v tom tolko citu, ale na začiatok ide len o to, aby si sa naučila presne to čo si napísala - rytmus. Dva krát prebehneš dole po sebe po všetkých strunách, potom raz hore. Tak ako na videu - dole brnkneš, prejdeš hore naprázdno, zas brnkneš smerom dole, a potom aj smerom hore....lavou rukou pritom držíš daný akord. Ked dmeníš akord, brnkáš pravou rukou tak isto ( alebo lavou, neviem ktorou rukou hráš ) a znie to inak, lebo hráš iný akord
@2 pozri si video čo sa chce ona naučiť nie vybrnkávať, ale proste hrať. ale na tej stránke to tak uviedli, ako vybrnkávanie, takže to tak napísala. je to zjavne začiatočníčka úplná....alebo hladala fakt vybrnkávanie, ale natrafila na zlú stránku
@2 to je jedna z najtazsich pesniciek podla mna ako moze byt na vybrnkavanie
ja sa tiez ucim hrat na gitare, a nie je to lahke ked niekto hra vyzera to lahsie poradim ti,vyser sa na web.zozen si ucitela.to je najlepsie ked ti to niekto vysvetli,ukaze,povie chyby, ja som to na mojekytara.cz skusal.ale akosi mi to neslo.akordy budis,ale samotnu hru sa uc z niekym,a nie sam
najskôr som začala sama, hrala som polroka, ale nachytala som kopu zlozvykov (vraj). tak som si našla týpka, ktorý bol zo mňa hotový, ale za pár hodím som pochopila čo prečo a ako... metallica mi lezie cez uši, hraj niečo, čo máš rada
no brnkátiek mam kopu..ale nejako sa musim do toho dostať, hej hej toho učiteľa by nebolo na škodu ..len teraz sa budem chvílu učiť sama, potom sa uvidí
ani ja velmi nemusím metallicu
Podla mna by to chcelo nejaky metronom alebo nieco take...To by ti snad pomohlo. Mna to ucil skvely pan ucitel, takze ja ti to asi velmi tazko nejako vysvetlim. Ale, ak mas nejaku osobu co by ti s tym pomohla pri sebe, to by ti naozaj velmi pomohlo..Vyskusaj niekoho najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja sa tiez ucim hrat na gitare, a nie je to lahke ked niekto hra vyzera to lahsie poradim ti,vyser sa na web.zozen si ucitela.to je najlepsie ked ti to niekto vysvetli,ukaze,povie chyby, ja som to na mojekytara.cz skusal.ale akosi mi to neslo.akordy budis,ale samotnu hru sa uc z niekym,a nie sam
@3 ta vec sa vola brnkatko/trsatko/plektrum
ani ja velmi nemusím metallicu