Zaujimalo by ma,co si my,mladi ludia predstavime ako prve pod pojmom "slovenska hudba",ci sucasna,ci nieco nostalgickejsie,ci uzas,ci zvratky,necham na Vas.
Az na par vynimiek (ine kafe a par dalsich pop punkovych kapiel) nemam rad slovensku hudbu. Za to ceska to uz je ina vec: Landa, Nedvedi, Nohavica, Kabat, Arakain atd atd...
Dežo Ursíny, Čisté Tvary, Emil Boboš Procházka, 100 múch, Dorota Nvotová, Marek Brezovský, Oskar Rózsa, Peter Lipa, Jana Kirschner, Dano Heriban, Geišbergovci.
(z tých, čo neboli spomenutí a zároveň ich počúvam najradšej)
okrem toho si myslím, že slovenská hudba je výborná, len ľudia sú vymletí rádiovkami a mega ultra megalomanskými Elánom a Desmodom a zabúdajú na to, v čom skutočne máme hodnotné veci.
U Nás je kopec dobrej hudby, skôr mi napadne Peter Nagy ako prvý, spolu s Elánom, Patejdlom, Rišom Mullerom, Tublatanka, Metalinda, Horkýže, No Name, Hrdza, Arzén, a všeličo možné čo ma teraz nenapadne ani za boha
Myslím že je tu dosť textárov a dosť dobrej vynikajúcej hudby. Ale všetko to je už staršieho dáta skôr.
slovenska hudba..spirit,rytmus a podobne kokotiny..
mne na um pride rockova klasika,punk 80-90 roky,peter nagy,jaro filip, spevaci,kt. s hudbou zili a nie spevaci,kt. spievaju pre prachy a aby vsetci nad nimi masturbovali..
Napadnú mi fajn veci ako Para, PPE, Billy Barman. Neviem prečo, nerozmýšľam nad tým, že slovenská hudba je odpad. Všade je nejaký odpad, rovnako ako všade je aj niečo dobré.
rozmýšľam k akému uspokojeniu viedla táto otázka vieš, čo by som ti napísala ako odpoveď, ale je tu niekto, kto to napísal mňa on napadne ako prvý, v dnešnej dobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale treba si vyberat
Šak to som spievala na súťaži
La,la,laaa,laaaaa ách In love...
B:"No a čo, máme Desmod."
Reálny rozhovor, vek= asi 3 minúty.
a negativne samozrejme ten nechutny desmov, nechutna smatanova a ostatne sračky ktoré sa mi ani spominat neoplati...
tak z prvej.. neskutočne pravdivý text
♥
A keď sa povie slovenska hudba tak ma napadne Elán.
Dušan Grúň
Karol Duchoň
Branislav Jobus (kto pozná, vie, prečo ten smiech )
Jaroslav Filip
Tublatanka
Metalinda...
(z tých, čo neboli spomenutí a zároveň ich počúvam najradšej)
okrem toho si myslím, že slovenská hudba je výborná, len ľudia sú vymletí rádiovkami a mega ultra megalomanskými Elánom a Desmodom a zabúdajú na to, v čom skutočne máme hodnotné veci.
a môžem ísť spokojne spať. zdelila som správu pre budúce generácie.
Elán
Desmod
Horkýže Slíže
Iné Kafé
Zóna A
Rytmus
Majk Spirit
Kali
Bacil & Rakby
Kristína
Hex
DESMO
ELÁN:
INÉ KAFÉ:
JARO FILIP:
RYTMUS:
MAJK SPIRIT:
KALI:
BACIL & RAKBY:
KRISTÍNA:
HORKÝŽE SLÍŽE:
ZÓNA A:
HEX:
Myslím že je tu dosť textárov a dosť dobrej vynikajúcej hudby. Ale všetko to je už staršieho dáta skôr.
slovenska hudba..spirit,rytmus a podobne kokotiny..
mne na um pride rockova klasika,punk 80-90 roky,peter nagy,jaro filip, spevaci,kt. s hudbou zili a nie spevaci,kt. spievaju pre prachy a aby vsetci nad nimi masturbovali..
NUM3R1