prosím neznáte nejakú dobrú MMORPG hru niečo ako metin ??? najlepšie keby že je to niečo lepšie ako metin tak pls poradte trocha ma to chitilo a chcel by som začať niečo také hrať ..
Mno takže... Ja hrám Battle of Imortals ( » boi.perfectworld.com/... ) S tou ti môźem aj pomôcť ak by si chcel. Stačí keď si stiahneš program Arc a tam sa dajú stiahnuť aj iné MMORPG. Potom je tu World of Warcraft, ktorá je najznámejšia a dá sa zohnať asi aj po česky. Podľa mňa by si mohol hrať Battle of imortals, aj tak tam potrebujem nejakých kamošov.
Never Winter je tiež od Arc ale to sa ti neoplatí lebo je nová, bude taká nerozbehnutá a bude tam asi aj veľa ludí takže ak máš slabší PC tak ti to nepojde bohvieako dobre.
guild wars 2 ............ ziadne ine MMORPG sa teraz neoplati hrat lebo GW2 je na uplne inej urovni.... Ale tento rok vyjde Wildstar, ktory bude snad este lepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Aká hra je MU?
Potom napíš ako si sa rozhodol.
Aion, APB:realoaded, DragonFable, Torchlight 2, Vindictus Online,
Mechwarriors online a Marvel Heroes som robil alpha a beta testy ale nič moc no ...
To je len jedno z mála čo som hrával tu je stránka kde sú všetky mmorpgčka
» www.mmorpg.com/gamelist.cfm/sh...
Pozri aj na steame freeToplay rubriku a tam je plno tiež online hier