Tato kapelka je moja zavislost, bez ktorej nemozem zit ani den je to svetova jednotka, o com svedci aj fakt, ze su na metalovej scene uz vyse 25 rokov..poniektori clenovia aj viac...kazda pesnicka ma nieco do seba, texty maju skryty zmysel a hudobne prev
Ahoj sekhmet.ja mam od nich strasne vela srdcoviek, ale snad take zakladne ako The evil that men do;Man on the edge, The Wickerman, Brave new world, Out of the silent planet, atď... a ako si na tom Ty?ktoré sú tvoje obľúbené????
Moje srdoFky : Cant Play With Madness,The Evil That Men Do,The Clansman,Rainmaker,Wildest Dreams,Number of the beast...je toho fakt vela lebo vsetky su skvele
naj kapela sveta (aspon podla mna). Lokomotiva NWOBHM (new wave of british heavy metal). To je proste neskutocne co dokazu na koncerte. Bol sa aj v ostrave a bolo fakt neuveritelne. Maju neskutocne vela penazi a preto tvoria a hraju od srdca a nie pre peniaze (jasne ze to neplatilo v zaciatkoch). Prvy krat som ich videl&pocul ked mi kamos pustil rock in rio. Odvtedy som posadnuty. //Nemam ziadnu srdcovku. Podla mna su skoro vsetky skvele. Tot vsetko co som chcel povedat
Novy album je uz o dost iny ako ich stare cd. Spociatku sa mi moc nepacil ale ako som ho zacal pocuvat tak som zmenil nazor. Stary Maiden to sice nieje, ale to je to dobre. Taka jedna vec ktoru mozem vytknut je ze tie pesnicky niesu take drave ako v minulosti.
na Iron Maidene v poslednej dobe dost ficim...hlav ne album Brave new world... take pecky ako The Wicker man, Out of the silent planet a mnoho dalsich a samozrejme asi najlepsia od nich Fear of the dark a moja srdcofka Aces High...no jedna velka parada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Moje srdoFky : Cant Play With Madness,The Evil That Men Do,The Clansman,Rainmaker,Wildest Dreams,Number of the beast...je toho fakt vela lebo vsetky su skvele