Celkovo arabské kone a potom ich potomkovia anglické plnokrvníky. Ale frízsky je tiež pekný, vlastne aj najstarší európsky druh. Osobne by som prijal ale skôr frízskeho, no nemám možnosti na to
nemám vyslovene obľúbené plemeno páčia sa mi dobre stavané, súmerné a kompaktné kone, ani tučné ani chudé, atletické, rýchle, obratné, elegantné, s iskrou
@kikki ano je to veľmi krásne plemeno inak čo si sa pýtala na frízakov tak sú to krásne plemená, ale na Slovensku ich chov je nič moc. A nejaký krásny zdravý Frízak s dobrým rodokmeňom by človeka stál celé rodinné imanie
@ladylolita práve to, chcela by som Frízsku kobylu...ale jediný ranč, o ktorom viem je Frízsky dvor, ale na Čechách som pozerala, že ich je celkom dosť...ale mohol by to byť aj kríženec, aspoň trochu lacnejší, len vôbec neviem kde by sa to dalo nájsť
@kikki Fuh to neviem ani ja ale v Čechách majú to je pravda, poznám fotografku ktorá fotí kone a ona chodí pravidelne fotiť frízaky (v ČR) ale ani tie nič moc ja som náročná
kto trošku šíta knihy, tak by sa vyprdel odpovedať ale predsa len to skúsim: páčia sa mi kone pod kapotou a z tých živých Arabské, nevlastním nijaké, ani nechcem vlastniť, pretože je to veľká oštara, a k poslednej otázke by som sa vyjadril, že z frízskych zvierat radšej východofrízska ovca
Ja milujem všetky kone ale asi tak takého ktorí má peknú stavbu tela a ktorý má zapal pre vec napríklad Arabský plnokrvník anglický plnokrvník andalúzky kôň Slovenský teplokrvník Frízky
Ja mám doma Slovenského teplokrvníka a má nádhernú stavbu tela
Frízky kôň je trošku pre skúšenejších je elegantný a má nádhernú stavbu tela prečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
doma mám polovičného QH a anglického plnokrvíka
Ja mám doma Slovenského teplokrvníka a má nádhernú stavbu tela
Frízky kôň je trošku pre skúšenejších je elegantný a má nádhernú stavbu tela prečo?