@denafilth co sa tyka plazi, tento rok som bol na jednej plazi, nikto tam nebol, pekna cista, som si skvele zaplaval. ziadne ine veci k tomu netreba dodat.
inac to o tej plazi a byt tam sam, je vela roznych veci, ale nechapem preco ked je clovek sam na plazi mal by myslet na volake uchylne veci a podobne nezmysli.....
",,Predstavte si sami seba v bielej miestnosti. Ste v posteli a všetko naokolo je biele. Ako sa cítite?"
ako na začiatku Portalu. btw, úvodzovky majú na klávesnici samostatnú klávesu, netreba ich písať dvoma čiarkami
"Čo je vaše obľúbené zviera? Aké vlastnosti podľa vás má?"
drak. majestátny, pevný, silný, pokojný, s nebojácnosťou a sebaistotou vychádzajúcou z jeho vedomia vlastnej obrovskej sily ktorú má možnosť kedykoľvek prebudiť a využiť a absolútne ňou zdecimovať akékoľvek nebezpečenstvo.
"Čo je vaša obľúbená farba? Ako sa cítite, keď na ňu myslíte?"
tmavomodrá, a podľa kontextu buď pokojne a bezpečne, alebo pokojne a smutne.
"Predstavte si, že ste na pláži. Nikde nikoho, len oceán pred vami. Čo urobíte?"
ľahnem si do piesku a budem tam ležať kým mi nebude hrozne teplo, potom vbehnem do mora a budem tam kým sa nebudem triasť od zimy, potom vyleziem von a znovu si ľahnem na pláž.
...aha, teraz v diskusii nešlo o to odpovedať? nevadí
...čiže umieranie ako začiatok Portalu? môže byť
ja videný ostatnými ako majestátny, pevný silný, atď atď? pochybujem. alebo vlastne... možno ak ma niekto príliš nepozná tak sa to tak chvíľami môže zdať, možno preto sú potom obvykle sklamaní a cítia sa oklamaní keď ma spoznajú bližšie...
vidím sám seba pokojne a bezpečne alebo pokojne a smutne? teoreticky... občas...
sex ako striedanie intenzívnych kontrastov? môže byť.
ale aj tak mám vo výsledku pocit že to tak úplne nesedí...
mimochodom na sex som počul iné, že "Predstavte si že ste na púšti, a narazíte na oázu, čo spravíte?" a na to mi moja odpoveď sedela tak nejak viac.
Smrť vidím hrozne, to sedí... Ako ma vidia ostatní- pokojne? To ani náhodou Ako vidím sama seba- upokojujúco a príjemne, taktiež nie Pri sexe by som mala byť podľa toho oceánu hysterická a túžiaca po úteku To som sa pobavila najviac Super to je!
Psycho Park – spája študentov a nadšencov psychológie. Pozývam vás na túto fejsbúkovu stránku Je to užitočné aj pre tých, čo chcú ísť na psycho VŠ. Nájdete tam rôzne informácie, vysvetlené pojmy, odborné články, a celkovo si spravíte prehľad, o čom je štúdium psychológie. Môžete sa pridať lajkom tu: » www.facebook.com/psychopark3...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
priatelia ma vidia ako ušatého bežca
seba vidim ako pokojného človeka
a sex vidim ako jebnutie sa do vody bez okoštovania aká je studená
inac to o tej plazi a byt tam sam, je vela roznych veci, ale nechapem preco ked je clovek sam na plazi mal by myslet na volake uchylne veci a podobne nezmysli.....
takze biela miestnost mi pride ako liecebna..takze tak...
co je moje oblubene zviera..nemamvztah k zvieratam..jednoducho su..
co je moja oblubena farba..co je?skor aka,nie? modra... citim energiu,zivot..
a prazdna plaz...co urobim? hrad z piesku..opalovanie bielych miest
ako na začiatku Portalu. btw, úvodzovky majú na klávesnici samostatnú klávesu, netreba ich písať dvoma čiarkami
"Čo je vaše obľúbené zviera? Aké vlastnosti podľa vás má?"
drak. majestátny, pevný, silný, pokojný, s nebojácnosťou a sebaistotou vychádzajúcou z jeho vedomia vlastnej obrovskej sily ktorú má možnosť kedykoľvek prebudiť a využiť a absolútne ňou zdecimovať akékoľvek nebezpečenstvo.
"Čo je vaša obľúbená farba? Ako sa cítite, keď na ňu myslíte?"
tmavomodrá, a podľa kontextu buď pokojne a bezpečne, alebo pokojne a smutne.
"Predstavte si, že ste na pláži. Nikde nikoho, len oceán pred vami. Čo urobíte?"
ľahnem si do piesku a budem tam ležať kým mi nebude hrozne teplo, potom vbehnem do mora a budem tam kým sa nebudem triasť od zimy, potom vyleziem von a znovu si ľahnem na pláž.
...aha, teraz v diskusii nešlo o to odpovedať? nevadí
...čiže umieranie ako začiatok Portalu? môže byť
ja videný ostatnými ako majestátny, pevný silný, atď atď? pochybujem. alebo vlastne... možno ak ma niekto príliš nepozná tak sa to tak chvíľami môže zdať, možno preto sú potom obvykle sklamaní a cítia sa oklamaní keď ma spoznajú bližšie...
vidím sám seba pokojne a bezpečne alebo pokojne a smutne? teoreticky... občas...
sex ako striedanie intenzívnych kontrastov? môže byť.
ale aj tak mám vo výsledku pocit že to tak úplne nesedí...
mimochodom na sex som počul iné, že "Predstavte si že ste na púšti, a narazíte na oázu, čo spravíte?" a na to mi moja odpoveď sedela tak nejak viac.
Ja som to skopírovala, čiže tie uvodzovky vyčítaj autorovi nie mne, ja som to nepísala, a aj tak neviem dať úvodzovky dole