@ssnehulienka áno, bez toho aby som mal osemnásť, všetko v pohode, žiadny problém aj eBay aj PayPal...
nie, nemusíš si tam prenášať finančné prostriedky, jednoducho keď niečo kupuješ tak dáš "pay with PayPal" potom ti tam naskočí prihlasovacie okienko, prihlásiš sa.. vyskočí ti tam faktúra a dáš len Pay now. to je všetko.
@nietimekki Uz som si aj objednala jednu knizku z UK, tak pevne verim, ze sa to cele podari dakujem velmi pekne a medzicasom mi uz doplo na akom principe asi funguje PayPal ten eBay je super vec! co si tam uz pokupoval?
@ssnehulienka ja tam nakupujem furt treba brat ohlad aj na to od koho to beres...ma tam podmienky do kolkych dnov posiela tovar...potom zalezi za kolko mu pridu peniaze a hlavne odkial je...
a este si musis kuknut si posiela worldwide alebo do europy...
A taktiež sa oplatí kupovať od ľudí s vysokým feedbackom, top rated, keďže dobrý predajca ti v prípade, že zakúpená vec nechodí napr. už viac ako 30 dní, pošle peniaze nazad, mne zatiaľ našťastie došlo všetko, a to som objednal už cez 30 vecí dokopy cca.
Nemám ani teraz 18 a nie je s tým jediný problém. Peniaze ti tam netreba ako bolo spomínané a dávaj si pozor na hodnotenia predajcov. Ak budeš musieť niečo reklamovať,tak ma kontaktuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie, nemusíš si tam prenášať finančné prostriedky, jednoducho keď niečo kupuješ tak dáš "pay with PayPal" potom ti tam naskočí prihlasovacie okienko, prihlásiš sa.. vyskočí ti tam faktúra a dáš len Pay now. to je všetko.
@anywhere dakujem
a toto, viem ze to je dost individualne ,ale tak v priemere kolko to trvalo kym ti ot prislo?
do dvoch týždňov to prišlo
a este si musis kuknut si posiela worldwide alebo do europy...
paypal ti stiahne peniaze rovno z uctu a ma to tu vyhodu, ze ten ktoremu platis nema ziadne udaje o tvojej karte