vobec neviem preco ale pisem si s jednou babou tu na BIRDZi a ked si len prezeram svoju webku a zajdem aj do priatelov vypise mi u nej ONLINE BOLA PRED CHVILKOU..alebo jedna baba v mojom friendliste bola prihlasena vcera a vypisalo mi to UZ TU DAVNO NEBOL
no podla mna zaleiz na tom ze ked sa prihlasuje ten dotycny, tak ci ide cez birdz.sk alebo naprikald birdz.sk/posta a tak. ak ide cez hlavnu stranku, tak si ten pocitac vsimne ze je online, a ak sa prihlasuje cez tie posty atd, tak tu akzoe nieje
presne tak, uz som aj rozmyslala, ze sa na to spytam. a este som si raz pridala jedneho chalana do priatelov a mam ho tam niekolko nasobne. a ked jednu z tych kopii vymazem, zase sa pomazu vsetky.
Ja čo som si všimla tak o mne píše že som tu dlho-predlho nebola keď sa odhlásim. Ale normálne na webke mám vždy napísaný presný dátum a čas posledného prihlásenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
spravili by ste s tym nieco prosim?
TOMAS!!!
je to len teoria...
moze to byt koli tomu?
Aj ja skusim smajlaaaa...vypukla co vlastneee?
:
:
: : :
: : : : :
: : : : :
: : : :
:
: :
@25 sikovny si