Vidím to stále. Každý deň okolo seba. Chalanov a baby,ktorí fajčia,pijú a drogujú. Mám pocit,že nikto, kto to ešte nevyskúšal a ani nexce vyskúšať už neexistuje. čo sa to robí??
mno čo je na tom že niekto vyskusal? ja som vyskusala piť, cely den som grcala, tak už nepijem tak velmi? je na mne dačo zle, že som skusala? nie... a ani nefajčim ani nedrogujem... pozeras sa na to zo zleho uhlu, sa nemože teraz zakazať alkohol abo čo... to je na každom z nas čo si robime a ty zle pozeras asi ked vidis len to zlo...
a co boze tak racej budem zit o 10 rokov neskor ale naplno nebudem si odopierat to co mam rad a co mi chuti ale to samozrejme neznamena ze to clovek musi prehanat proste vsetko s mierou ale drogy tam uz treba brat do uvahy viac faktorov a zhrnuto povedane: tak asi nie su zakazane pre srandu kralikov viete si predstavit aky prinos do statneho rozpoctu by priniesla uz len trava? a pozrime sa na drogujuce ''jebnute deti'' vsetko zalezi od rodinnich vztahov socialnich podmienok a okolia kedy su deti drze ? ked sa na ne prehnane a bezdovodne krici ... kedy zacinaju brat drogy ? ked maju pocit ze si ich nikto nevazi ako si mozu vazit samich seba ? nechapu a nikdy nebudu chapat to co chapeme my starsi jednoducho maju zo sveta chaos a nemaju nikoho kto by im ukazal spravny smer cize plati zakon dzungle t.j. silnejsi preziju... blahoslaveni ti ktori sa narodia do spravnej rodiny .... Amen
to vidim aj ja... ale myslim ze uz teraz to fajcenie nejak polavilo...uz je to trapas hulit..aspon podla mna... heh a droguju len uboziaci a piju taktiez len trosky, ktore sa bez toho nevedia zabavit..
Ja zas nechápem baby a chalanov ktorí prídu domov zo školy ,pozrú si telenovelu ,potom si napíšu úlohy a naučia sa všetkop do bodky a idú spinkať a cez výkend ich droga je vysávanie kobercov v byte
cize moj nazor je ze na tom nie je nic zle, a dalej ze ak si to nevyskusala nemala by si to odsudzovat, ak si to vyskusala nemala by si odsudzovat tych co to tiez chcu vyskusat a dalej si myslim ze "normalne" by sa malo urcovat od priemeru(este som sa nerozhodol akeho) ale jednoznace vacsina ludi pije takze nenormalna si tu jediny ty DDDD
Vsetci co to nevyskusali odsudzuju, aj ja som kedysi...
Peter-Piper vystihol asi najlepsie...
Ale Typkovi by som oponoval; totiz trava na srandu kralikov zakazana JE Hanba protidrogovemu, ked ju aj tak vyskusala tretina mladych na Slovensku. Podla mna sa este dozijeme toho ked sa u nas legalizuje...
A na ostatnych drogach by stat uz tak nezarobil, pretoze tie by si kupovali iba vazni kkti. Tak ako teraz. Aaa kedze to uz nebude ilegalne, tak tych par chemikalii by bolo aj ocosi lacnejsich. To iba taka uvaha...
hej napis ked budes o nieco starsia nehovorim ze je to supr ale da sa pri tom suprovo odreagovat nehovorim o drogach tie nechcem skusat ani marisku lebo som videl trosky ktore mesia stale tahat do seba ale alkohol len s kamosmy alebo s kamosku a cigu si dam len ked mam depku alebo sa nudim sam po veceroch
Ale preco su drogy zakazane ??? Lebo ich zakazal nekdo do ich v zivote nebral.. Iba o tom cital a co ja viem co setko.. Nejaky doc, ing a podobny chuji.. Sa spametajte.. Furt len picujete... Nic viac ani neviete ... Pochopte ze kazdy ma iny styl zivota... Radsej sa budem chovat podla seba a budem mat vlastny a objektivny nazor na veci... Co je na tom ze si raz za cas zahulim ??? Raz za cas si dam kolo na party... Sak zijem len raz... Setkych hadzete do jedneho vreca.. A pritom ani neviete o com to je ... Jebla moralka a etika...
Ja si myslim ze nikto by nemal spoznat drogu.. lebo potom uz nidky nebude nic ako pred tyma clovek sa nedokaze tesit z normalneho zivota... skusis a nezabudnes.. uz to neda pokoj.. nehovorim o trave ani tramale ale o tvrdych drogach.. piko, hero..
Kua zda sa mi to, alebo taketo temy zakladaju 14-15 rocni fagani ktori nemaju o tom ani sajn? Teda vlastne maju, ved ked mamicka povie ze je to zle, tak je to zle.
DPC co je zle na tom raz za cas si spravit cajik z chvojniku, zafajcit si leviu tlapku, zjest par kolacikov s marihuanovym maslom. NIC
Celkom si to vystihla lebo je to pravda . No s tým nič nenarobíš .Raz to možno len pochopíš alebo nie . a ked hej tak gratulujem lebo zistíš aká je skutočnosť v určitých veciach .POdla seba súdiš druhého .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mno čo je na tom že niekto vyskusal? ja som vyskusala piť, cely den som grcala, tak už nepijem tak velmi? je na mne dačo zle, že som skusala? nie... a ani nefajčim ani nedrogujem... pozeras sa na to zo zleho uhlu, sa nemože teraz zakazať alkohol abo čo... to je na každom z nas čo si robime a ty zle pozeras asi ked vidis len to zlo...
Pijem
A moja droja je kava
A som spokojny so svojim zivotom
Dakujem, dakujem
Peter-Piper vystihol asi najlepsie...
Ale Typkovi by som oponoval; totiz trava na srandu kralikov zakazana JE Hanba protidrogovemu, ked ju aj tak vyskusala tretina mladych na Slovensku. Podla mna sa este dozijeme toho ked sa u nas legalizuje...
A na ostatnych drogach by stat uz tak nezarobil, pretoze tie by si kupovali iba vazni kkti. Tak ako teraz. Aaa kedze to uz nebude ilegalne, tak tych par chemikalii by bolo aj ocosi lacnejsich. To iba taka uvaha...
Kua zda sa mi to, alebo taketo temy zakladaju 14-15 rocni fagani ktori nemaju o tom ani sajn? Teda vlastne maju, ved ked mamicka povie ze je to zle, tak je to zle.
DPC co je zle na tom raz za cas si spravit cajik z chvojniku, zafajcit si leviu tlapku, zjest par kolacikov s marihuanovym maslom. NIC